Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hamza_8473

Üye
soru bu telefon ile tv izleyebilen varmı varsa nasıl neyle hangi program ile hangi baglantı sbp çalışmıyo mundu çalışmıyo mobil tv çalışmıyo?

gfblicenk

gfblicenk

Üye
Arkadaşlar Jbak TaskMan de Programlara otomatik başlama yetkisi verebilme olayı nasıl oluyor bilen varsa yardımcı olabilir mi???

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Diyelim Ki Virtual Otomatik Başlata Ekleyecen Uygulamalardan Çalıştır Sonra Jbak Taskmanda Yazar Virtual Diye Üzerine Gel Menüden Program Kuralları Da Sonra Otomatik Başlat De :oke:

myblackworldweb

Üye
c5-03 kullanıyorum
kamera video çekerken sorunsuz şekilde kaydediyor fakat izler iken (pc de bile) video nun hatalı kaydedildiğini görüyorum.
seste sorun yok fakat görüntüyü kesik kesik kaydediyor. donuk donuk.
5-6 saniyede bir donuk olarak kaydetmiş görüküyor.
pc de izliyorum acaba tel den mi diye. tüm pc ler de aynı sorun.
linux ta bile baktım aynı sorun.
acaba kamera mı bozuk.
yazılımı güncelleştirdim ama yine aynı.
zaten ilk aldığım gün fark etmiştim.
ne yapabilirim?

Joker.

Joker.

Üye
Fw atmak konusunda nafiriöden renk seçerken neyi seçmeliyim tel fuul siyah

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Telefonun Arkasındaki Koda Bak C59C506 Mı ???

gfblicenk

gfblicenk

Üye
Diyelim Ki Virtual Otomatik Başlata Ekleyecen Uygulamalardan Çalıştır Sonra Jbak Taskmanda Yazar Virtual Diye Üzerine Gel Menüden Program Kuralları Da Sonra Otomatik Başlat De :oke:
Çok saol oldu sonunda :)

midgardali

Üye
telefonu ilk aldığımda hafıza kartında bazı nokia dosyaları vardı ve videoları hiç bir format değişikliği yapmadan hafıza kartına atıp sorunsuzca izliyordum. yanlışlıkla hafıza kartındaki dosyaları sildim ve artık videoları açamıyorum. bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz. şimdeden teşekkür ederim.

alim6563

alim6563

Üye
c5-03 cfw için Benim telefon üstü beyaz altı mavi yani benim EURO 2 TR WHİTE PETROL BLUE'Dan tüm herşeye tıklayıp indirmemmi gerekiyor ?

bersan47

bersan47

Üye
c5 te şarj göstergesi sürekli doluyor gösteriyor tel. açınca duruyor.bi gün bıraktım şarjda 16 saat oldu hala dolmadı c5 te öyle olur bende aynı yaptım oldu yaklaşık40-30 dk arası sarj edecen öyle yapsan bataryan patlar

fireshark

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 xm kullanıyorum her aramadan sonra ve bazı işlemlerden sonra kısa mesaj gönderiliyor diye mesaj alıyorum giden kutusunda herhangi bir mesaj yok bu mesajlar ücretlimidir problemi nasıl düzeltebilirim.

Abdullahksz

Abdullahksz

Üye
Merhabalar. Çeşitli Video sitelerinden (gerek canlı yayın gerek diğer videolar) izleyemiyorum. opera ve standart web tarayıcısı var. flash yükle çıkıyor. izlemeye çalıştığım sitelerden biri yardımcı olursanız sevinirim.

wodo18

Üye
C5-03 İÇİN EN guzel sensorlu oyunları ve Downland lınklerını verırmısın ?

mornieisil58

Üye
Arkadaşlar telefondan siteye girilip film izlemek istiyorum mesela hızlı öfkeli 5 diyelim fakat siteye girdiğimde videoyu doga olarak acamıyor bu tür filmleri izleyebilecegim herhangi bir site varmı varsa linkini rica edebilirmiyim... Saygıalarımla

azrock

azrock

Üye
Merhaba arkadaşlar 5800 xm kullanıyorum her aramadan sonra ve bazı işlemlerden sonra kısa mesaj gönderiliyor diye mesaj alıyorum giden kutusunda herhangi bir mesaj yok bu mesajlar ücretlimidir problemi nasıl düzeltebilirim.

Dostum burası sadece C5-03 için ayrılmış bi konudur..:oke:

zerotaylan

Üye
merhabalar.. nokia c5-03 kullanıyorum..kendiliğinden sürekli internete bağlanıyor.. wlan kapatmama rağmen daha önce giridğim bir ağı bulup otomatik giriyor.. forumlardan araştırdım whats app ve nokia maili kaldırdım fakat sorun hala geçmedi.. bir fikri olan varmıdır_?

Üst Alt