Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Sen hafıza kartını ayarla mesajlara gir seçenekler sonra diğer de ordan telefon hafızası yazan yerden hafıza kartını seç

onur871

Üye
c5-03 video oynatma ve çekma fps si 15 ve diğer s60 v5 lerin 30 fps buna bir çöüm var mı c5-03 15 fps den 30 fpsye yükselebilir mi yazılımsal mı donanımsal mı

oguzhan48

oguzhan48

Üye
Sen hafıza kartını ayarla mesajlara gir seçenekler sonra diğer de ordan telefon hafızası yazan yerden hafıza kartını seç
hem normal e-posta tanımladım hemde nokia messaging dosya gönderirken e-posta ile gönder çıkıyo ordan sorunsuz ve hızlı bişekilde gönderiyo

mysfa

Üye
c5-03 cities klasörünü nerden bulabilirim

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Açtığın konuda cevapladım

absolute35

Üye
arkadaslar Mobile SPB Shell'i yükledım telefonuma aynı androıd gıbı oldu herkese tavsıye ederım kendı menusunden bıle hızlı sımgelerı bıle cok guzel yapılmıs

eneskara_97

eneskara_97

Üye
arkdaş bnm c5-03ümm war
facebooktaki videoları açmıo flash player yükseyin ya da güncelleştirin diyor bn oradaki flash player yükle diom olmuo Ovi mağazasından flash playeri arıyorum orada da yok napacağım :off::megafon::vur

ahmetow33

Üye
arkadaşlar merhaba bende c5-03 kullanıyorum. telefonu 2011 mayıs da aldım. aldığımdan beri güncelleme yapmamıştım. geçen gün güncelleme yapayım dedim. ard arda güncelleştirme geldi onları yaptım. telefonun şuanki versiyonu v20.0.024 . sorunum ise şu ilk aldığım versiyonda sadece tuş kilidi ile kilit aç ekranı geliyordu. şimdi güncellemeleri yaptıktan sonra ortadaki menü tuşu ile de kilit aç ekranı geliyor ve ayrıca kilit aç butonun üstündeki saat de büyüdü. eski haline getirmem için ne yapmam lazım. eski versiyona dönmem mi gerekli. lütfen yardım edin. teşekkürler kolay gelsin

azrock

azrock

Üye
arkadaşlar merhaba bende c5-03 kullanıyorum. telefonu 2011 mayıs da aldım. aldığımdan beri güncelleme yapmamıştım. geçen gün güncelleme yapayım dedim. ard arda güncelleştirme geldi onları yaptım. telefonun şuanki versiyonu v20.0.024 . sorunum ise şu ilk aldığım versiyonda sadece tuş kilidi ile kilit aç ekranı geliyordu. şimdi güncellemeleri yaptıktan sonra ortadaki menü tuşu ile de kilit aç ekranı geliyor ve ayrıca kilit aç butonun üstündeki saat de büyüdü. eski haline getirmem için ne yapmam lazım. eski versiyona dönmem mi gerekli. lütfen yardım edin. teşekkürler kolay gelsin

Eski versiyona neden dönmek istediğinizi tam olarak anlamadım?! Bir tuş kilidi için dönmek saçma biraz..

Hem niye dönesinizki en stabil olan fw şu anda V20.

Zaten kötü haber dönemezsiniz.:ah

ahmetow33

Üye
geri dönmek istememin sebebi eskiden kilit açma ekranı ortadaki menü tuşuna basınca gelmiyordu.(ben bunu istemiyorum madem menü tuşuda kilit açacak ise kilit tuşunun işi ne)
2. olarak kilit açma ekranındaki saat kocaman oldu ve tüm ekranı kaplıyor bu eskiye göre çok çirkin gözüküyor. sebebler bunlar.
ayrıca gelecek sürümlerde bu düzelebilir mi?

mornieisil58

Üye
arkadaslar Mobile SPB Shell'i yükledım telefonuma aynı androıd gıbı oldu herkese tavsıye ederım kendı menusunden bıle hızlı sımgelerı bıle cok guzel yapılmıs
,

Bu konuda link verseydin keşke hocam ya

----------Eklendi @ 15:09:11 ---------- Yazıldı @ 15:02:34 ----------

Beyler telefonun ana ekranında saatin altında kişi ekleme yeri varya kartvizt gibi oluyor ve saga sola kayabiliyor onu kaldırmanın yolu yokmu ? ayrıca kişi ekledim olmadı kaldırdım ama hala listede ismi mevcut onlarıda silemedim :(

'Patron

'Patron

Üye
onu kaldıramasssın. 3 seçeneğin var. ev ekranlarından ayarla.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkdaş bnm c5-03ümm warfacebooktaki videoları açmıo flash player yükseyin ya da güncelleştirin diyor bn oradaki flash player yükle diom olmuo Ovi mağazasından flash playeri arıyorum orada da yok napacağım :off::megafon::vur
telefon flash player desteklemiyor. Bolt Browser ile izleyemeyi dene :oke:

• Beğen
Tepkiler: eneskara_97
azrock

azrock

Üye
,

Bu konuda link verseydin keşke hocam ya

----------Eklendi @ 15:09:11 ---------- Yazıldı @ 15:02:34 ----------

Beyler telefonun ana ekranında saatin altında kişi ekleme yeri varya kartvizt gibi oluyor ve saga sola kayabiliyor onu kaldırmanın yolu yokmu ? ayrıca kişi ekledim olmadı kaldırdım ama hala listede ismi mevcut onlarıda silemedim :(

Dediğinizi tam anlayamadım ama ev ekranındaki kişi listesini kaldımak için

Ayarlar>Kişisel>EV ekranı>ev ekranı>rehver çubuğunu kaldırın...:oke:

angaralı38

Üye
telefonda internette gezerken sürekli hafıza dolu bazı öğeleri silin mesaj oluyorum. neden olabilir bu?

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yaa resımlerımı bulamıyorum
hafıza kartına atıyorum fotoları telefonda var
bluetootla atıyodum hep tele
ne zaman ara kabloyla ataym desem ama hafıza kartı klasörunde yok
hepsını tek tek baktım yok
ama telefonda gözukuyo bırı yardım etsın :(

----------Eklendi @ 18:01:55 ---------- Yazıldı @ 17:53:08 ----------

attım ztn resımlerı bluetootle lanet yaa :ehe:

'Patron

'Patron

Üye
yaa resımlerımı bulamıyorum
hafıza kartına atıyorum fotoları telefonda var
bluetootla atıyodum hep tele
ne zaman ara kabloyla ataym desem ama hafıza kartı klasörunde yok
hepsını tek tek baktım yok
ama telefonda gözukuyo bırı yardım etsın :(

----------Eklendi @ 18:01:55 ---------- Yazıldı @ 17:53:08 ----------

attım ztn resımlerı bluetootle lanet yaa :ehe:
Telefonu bi depolama modunda dene bakaym :D

sky27

Üye
bu telefonda sorunsuz çalışan en iyi mp3 çalar programı nedir ttpod ve power indirdim kurdum ama hep sorun çıkardı...

hotlock

hotlock

Üye
kd player die bişy vardı onu dene bakalım bide :)

Üst Alt