Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Kardeş Benim Hattım Avea 0.faceboka wap ile bağlanırken paketverisi yok diyor ne yapmalıyım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende O Paket Verisi Genelde İnternet Olmadığında Diyor Bide Normal Tarayıcıyı Dene Olmazsa Net Gitmiştir Geri Düzelir

mfsyzgt

Üye
vay be 54 sayfa olmuş ..

oguzhan48

oguzhan48

Üye
arkadaşlar bu telefonda avea 0.facebook kullanırken niye ücretlendirme yapıyor veya gps kullanırken sürekli internet kullanım ücreti kesiyor çevrimdışı yaptığım halde?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
arkadaşlar bu telefonda avea 0.facebook kullanırken niye ücretlendirme yapıyor veya gps kullanırken sürekli internet kullanım ücreti kesiyor çevrimdışı yaptığım halde?

Müşteri Hizmetlirini Arayıp Bi Sor. Gps İçin Konumlama Yöntemlerinden Şebeke Tabanlıyı Devre Dışı Bırak Öyle Dene

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
530 Mesaj Yazılmış :D

eskihoca

Üye
c5 03 yeni yazılımla gelen Quickoffice nasıl kaldırlır(telefon orjinal Yazılım) Üyelik omadı açılmıyorda...

absolute35

Üye
gunaydın arkadaslar whatsapp kullanan arkadaslara bı sorum var sımdı ben wifi oldugu yerde wifi dan olmadıgı yerdede ınternet paketımden kullansın ıstıyorum whatsapp settıngs de network ayarları var yazabılır mısınız acaba benım ayarlar kafayı yedı tesekkurler tekrardan

maxihayri

Üye
benim c5 03 eskiden yavastı.5 megabaytı 2-3 dakika da indiriyoedu.vodafone cepnet var.(eskidende-simdide).ama ne olduysa oldu ve 5 mb'ı 12 saniyde indereyo.(hep telefon 3.5 G deydi.yotube videolarını 15 dakkalık hd donmadan yürütüyo.neoldu acaba yardımedebilirmisiniz?not:telefonu 1gece fiste unuttum.

----------Eklendi @ 10:36:46 ---------- Yazıldı @ 10:35:36 ----------

Quick ofice hard reset atınca gediyor.bende olmustu.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
benim c5 03 eskiden yavastı.5 megabaytı 2-3 dakika da indiriyoedu.vodafone cepnet var.(eskidende-simdide).ama ne olduysa oldu ve 5 mb'ı 12 saniyde indereyo.(hep telefon 3.5 G deydi.yotube videolarını 15 dakkalık hd donmadan yürütüyo.neoldu acaba yardımedebilirmisiniz?not:telefonu 1gece fiste unuttum.

Iyi ya ne güzel işte belki paket yenilenmistir quick office gelince formatla gitmiyor denedim o önceki fw de gidiyordu buna gömmüşler uygulamayı silinmiyor

'Patron

'Patron

Üye

ne demek yardım ya keske bende deols :D ama paket yenılenmıştr buyuk ıhtımalle ondan

maxihayri

Üye
ok ->

PureFood

PureFood

Üye

ne demek yardım ya keske bende deols :D ama paket yenılenmıştr buyuk ıhtımalle ondan

:D :D Ya aveanın öyle paketi var mı dostum ya bilgin var mı sınırsız net falan ? Malum heryerde Wlan'dan giremiyoruz ve 0.face dışında nete de giremiyoruz o da çok sıkıcı geliyor. En güzeli böyle paket almak sanırım..

----------Eklendi @ 11:52:01 ---------- Yazıldı @ 11:51:38 ----------

:ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

:D :D Ya aveanın öyle paketi var mı dostum ya bilgin var mı sınırsız net falan ? Malum heryerde Wlan'dan giremiyoruz ve 0.face dışında nete de giremiyoruz o da çok sıkıcı geliyor. En güzeli böyle paket almak sanırım..

Aveanın Paketleri Var Ama Sınırsız Değil Kotayı Aşınca Para Yazıyor Bence Vodafone Geç Ne Güzel Sınırsız İnternet Mis Gibi :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
'Patron

'Patron

Üye

Evet var ama 100 mb oda 9 tl. bizde 8tlye sınırsız :aha:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt