Neyle giriyorsun Operada sorun olabilir. Orj tarayıcıyı dene.Kardeş Benim Hattım Avea 0.faceboka wap ile bağlanırken paketverisi yok diyor ne yapmalıyım
arkadaşlar bu telefonda avea 0.facebook kullanırken niye ücretlendirme yapıyor veya gps kullanırken sürekli internet kullanım ücreti kesiyor çevrimdışı yaptığım halde?
sorunlar bitmiyor demekki ..vay be 54 sayfa olmuş ..
sorunlar bitmiyor demekki ..

c5 03 yeni yazılımla gelen Quickoffice nasıl kaldırlır(telefon orjinal Yazılım) Üyelik omadı açılmıyorda...
benim c5 03 eskiden yavastı.5 megabaytı 2-3 dakika da indiriyoedu.vodafone cepnet var.(eskidende-simdide).ama ne olduysa oldu ve 5 mb'ı 12 saniyde indereyo.(hep telefon 3.5 G deydi.yotube videolarını 15 dakkalık hd donmadan yürütüyo.neoldu acaba yardımedebilirmisiniz?not:telefonu 1gece fiste unuttum.
----------Eklendi @ 10:36:46 ---------- Yazıldı @ 10:35:36 ----------
Quick ofice hard reset atınca gediyor.bende olmustu.
ne demek yardım ya keske bende deolsbenim c5 03 eskiden yavastı.5 megabaytı 2-3 dakika da indiriyoedu.vodafone cepnet var.(eskidende-simdide).ama ne olduysa oldu ve 5 mb'ı 12 saniyde indereyo.(hep telefon 3.5 G deydi.yotube videolarını 15 dakkalık hd donmadan yürütüyo.neoldu acaba yardımedebilirmisiniz?not:telefonu 1gece fiste unuttum.
----------Eklendi @ 10:36:46 ---------- Yazıldı @ 10:35:36 ----------
Quick ofice hard reset atınca gediyor.bende olmustu.
ama paket yenılenmıştr buyuk ıhtımalle ondanOk By

ne demek yardım ya keske bende deolsama paket yenılenmıştr buyuk ıhtımalle ondan
Ya aveanın öyle paketi var mı dostum ya bilgin var mı sınırsız net falan ? Malum heryerde Wlan'dan giremiyoruz ve 0.face dışında nete de giremiyoruz o da çok sıkıcı geliyor. En güzeli böyle paket almak sanırım..
![]()
Ya aveanın öyle paketi var mı dostum ya bilgin var mı sınırsız net falan ? Malum heryerde Wlan'dan giremiyoruz ve 0.face dışında nete de giremiyoruz o da çok sıkıcı geliyor. En güzeli böyle paket almak sanırım..
----------Eklendi @ 11:52:01 ---------- Yazıldı @ 11:51:38 ----------
![]()

Evet var ama 100 mb oda 9 tl. bizde 8tlye sınırsız
![]()
----------Eklendi @ 11:52:01 ---------- Yazıldı @ 11:51:38 ----------
![]()