Tuba.Erva
Üye
ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum

Pek anladığımı sanmıyorum. Müzik kütüphanesine attıktan sonra müzik çalarda silmeye çalışıyorsan silmez sanırım veya tüm şarkılar kısmında uzun bekletme yöntemi ile dene. Onun dışında dosya yöneticisi "Attatchments" kısmında veya "Music" kısmında da bulabilirsin dosyayı.
muzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm

Vodafone cepnet alırsan internetin de olur. İnternet istemiyorsan çevrimdışı harita indir ovi suite ile ve Ayarlar > İnternet kısmından int. bağlantılarını kes