Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum :)

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
ya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum :)

:hmmm Pek anladığımı sanmıyorum. Müzik kütüphanesine attıktan sonra müzik çalarda silmeye çalışıyorsan silmez sanırım veya tüm şarkılar kısmında uzun bekletme yöntemi ile dene. Onun dışında dosya yöneticisi "Attatchments" kısmında veya "Music" kısmında da bulabilirsin dosyayı.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bende senın yazdgnı anlamadm:ehe muzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm:hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bende senın yazdgnı anlamadm:ehe muzıklerı tek tek sılemıyorum yada bırıne gndremıyorum bluetootle onu demek ıstyrm:hmmm

Ha bluetooth ile göndereceksen Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Gönder > Bluetooth

Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Sil gibi seçeneklerin olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
oldu cok saol :D
Ha bluetooth ile göndereceksen Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Gönder > Bluetooth

Müzik Çalar > Tüm Şarkılar > Bir Şarkı > Üstünde parmağını beklet menü açılsın > Sil gibi seçeneklerin olması lazım.

s3l3m6

Üye
arkadaşım haritaları bedava yapma şansımız varmi?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

absolute35

Üye
ya arkadaslar su ıgrenc kamera seslerını kapatamıyor muyuz 4 tane secenek var ama sessız yok

PureFood

PureFood

Üye
ya arkadaslar su ıgrenc kamera seslerını kapatamıyor muyuz 4 tane secenek var ama sessız yok

Sadece sessizde kapanır.
Belki normal tercihte uyarı seslerini kapatınca da olabilir ama denemedim ben.
Ayrıca niye bu kadar tepki alıyor bu ses anlamadım :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Sadece sessizde kapanır.

Evet, C5-03'te gerekli birşey de aslında. 5800'da kamera tuşu var, bastığını anlarsın ama C5-03 yok. Kendini çekerken veya birini çekrken basamazsın, çektim dersin ama ya çekmediyse? Bu nedenle o sesler aslında gerekli.

PureFood

PureFood

Üye
Evet, C5-03'te gerekli birşey de aslında. 5800'da kamera tuşu var, bastığını anlarsın ama C5-03 yok. Kendini çekerken veya birini çekrken basamazsın, çektim dersin ama ya çekmediyse? Bu nedenle o sesler aslında gerekli.

Kamera tuşu olmadığını bilmiyordum.
Doğru haklısın tabi sesler o zaman gerekli de millet niye kapatmak için uğraşıyor hele ki kamera tuşu olmayan bir telefonda |-)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
dit dye cız bı sesı var ben onu ayarladm duyulmuyo bıle sorun edenlere duyurulur (:

• Beğen
Tepkiler: 'Patron

absolute35

Üye

Sadece sessizde kapanır.
herkesın ıcınde cartttt dıye bı ses cıkınca dogal olarak herkes gozumun ıcıne bakıyor sankı kufur edıyormusum gıbı hıssedıyorlar sanırım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Katılıyorum Fotoğraf Çekerken Elim Yan Tarafa Kayıyor Bide Bakmışım Ekrana Otomatik, Kullanıcı Tanımlı, Portre Yazıları Gelmiş

'Patron

'Patron

Üye
dit dye cız bı sesı var ben onu ayarladm duyulmuyo bıle sorun edenlere duyurulur (:
Benimkide bu. :)

Dostum yınede istiyorsan tercihlerden kullandığın tercihin uyarı seslerını kapat.Kapanacaktır.

barlasmlh

barlasmlh

Üye
biri haritayı sormuş ama suitten indirince bedava oluyor zaten

artos1

Üye
arkadasşlar kamera çekim sesi duymak istemiyorsanız,kırmızı tuşa basın sesiz e getirin işiniz bitiğinde yine genele getirdinizmi tamam,en kısa yolu bu benim bildiğim.

Üst Alt