PremiumWork
Üye
hard format denedim ama ekrana görüntü gelmediği için birde sesde cıkmıyor sadece titriyor beyaz ekran gelip gözüküyor 1-2 sn sonra bişi gözükmüyor.Telefoncu yeremi düşürdün dedi bende hayır dedim baska sekilde bozulmaz dedi 110 TL İstiyor Ne Yapabilirim.Birde Arkadasimin Kürdan MeselesiAz Bişi Kaçti Dio Saç Teli Kadar Kaçmiş Telefona Bişi Olurmu Dedi Söktürmek İstemiyormuş Dedim Telefonda Her Hangi Bir İşlem Eksiği Kasma Vs. Bişi Varmi Dedim Yok Diyor Ne Yapalim Kardesim Söktürelimmi? Teşkkür Ederim Sana Saol Kardeşim Genede Hayırlı Aksamlar...
o hafıza dediği ramarkadaşlar benim telefonum internete girerken sürekli hafıza dolu diyo telefonun hafızasına bakıyorum 44,2 mb hafıza kartıda 1,5 gb yeterli hafıza olduğu halde neden girmiyo yardım edebilirmisiniz
arkadaşlar benim telefonum internete girerken sürekli hafıza dolu diyo telefonun hafızasına bakıyorum 44,2 mb hafıza kartıda 1,5 gb yeterli hafıza olduğu halde neden girmiyo yardım edebilirmisiniz
arkadaşlar benim telefonum internete girerken sürekli hafıza dolu diyo telefonun hafızasına bakıyorum 44,2 mb hafıza kartıda 1,5 gb yeterli hafıza olduğu halde neden girmiyo yardım edebilirmisiniz
Onu Yapamazsın Tamamen Sil Ovi Suite İle Sadece Türkiyeyi İndirnavigasyonda telefonunuza yüklü haritalar kısmı var türkiye dışındakileri nasıl silebilirim
slm kardeş.. Ben telefonumda sensörlü oyun oynamak istiyorum ama telefonu hack lemem gerekiyomuş. Şimdi telefonu hack lesem garanti dışına çıkarmıyim yok eğer çıkmazsam bana nasıl hack licemi anlatırsan sevinirim..
Onu Yapamazsın Tamamen Sil Ovi Suite İle Sadece Türkiyeyi İndir
Hafıza Kartından Seçip Deleteye Basıp Silecen Haritayı Da Ovi Suite İle Güncelle Telefondan Güncelleme 30 Dk Sürüyo Kurması YoksaBütün haritaları nasıl silecem ovi suit ilemi yoksa hafıza kartındanmı
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.htmlSaolda nasıl hacklicem beni bi yönlendirsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?