ziya09
Üye
c5 te şarj göstergesi sürekli doluyor gösteriyor tel. açınca duruyor.bi gün bıraktım şarjda 16 saat oldu hala dolmadı
telefona güncelleme yapıyordum bilgisayardan sonra bir nedenle bağlantı koptu yazdı.Sonra telefonu kapattım.Tekrar açmayı denedim.Sadece titreşim yapıyor.Görüntü falan yok.Telefon açılmıyor.Sorun ne olabilir-ne yapmalıyım ?
ram yetersiz geliyor, diğer uygulamaları kapatıp tarayıcıyı öyle açmanı öneririm yoksa herdefasında yeniden atacaktır. Yada şöyle birşey dene telefnun kendi tarayıcısını değilde s60v5 web tarayıcılar bölümünde operanın java tabanlı uygulaması var. Diğer programlar açıkken onunla bağlan çok fazla ram sömürmez java uygulamalar. Ama açmaya çalıştığın site sömürebilir.daha önce bu baslık altında cözümü yazılmıştır belki ama hepsini tek tek okuyacak zamanım olmadığı için tekrar yazıyorum.telefonda 2 ve daha faszla uygulama acıkken internete girdiğimde hafıza dolu uyarısı alıyor ve tarayıcıdan atılıyorum.bunun bir çözümü var mı ?
opera 6.5 zaten kullanıyorum ama cooook yavas bi tarayıcı cinnet geçirtti bana.UC browser deneyeceğim.
slm kardes c5.03 telımı pc ye baglayınca usb ıle sarj olmasın ıstıyorum bı yolu varmı ne yapabılırım bu konuda
Benim sorum şu C5-03 den gayet memnunum. Ancak videolarda kasma oluyor düzeltmek için çözünürlüğü ayarlıyorum bu kezde çok kötü oluyor. Buna bi çözm var mı Flv uzantılı video açmıyor.. Bunları düzeltebilcek birşey var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?