programla yap flipfont ile programsiz ile de yaparsin ama bazi yerlerinde cok kotu gorunuyor mesela ben programsiz yaptigimda jbak taskman diye gorev yoneticisi var onda iyi olmuyor yine de sen bilirsin
Bu linkdeki programıda kurdum çalışdı yazı fontunu secdim resat atım dedim ve telefon yine açılmıyor ekran ışığı darbe almış gibi yanıp yanıp duruyor :S anlamıyorum sadece bendemi böyle ve neden ?
Arkadaşım çok sağol ama ben bu program yüzünden ikinci defa hartformat attım zaten, olmuyorsa zorlamanın manası yok..
Programsız yapılabilirmi ? veya nasıl yapılır ? bunu bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Arkadaşlar.bir sorum olucak v21 gecek ya o geldiğinde tele.soft ve hard.fornat atıp.yüklesem bir.şey farkedermi birde.soft.fornat hafıza kartınıda temizliyonu
slm arkadaşlar aslından benim bi kaç sorunun var... birincisi tlf güncellemesi.bi kere güncelledim ağ bağlantısı kullanarak ikinci güncellememde direk şebekeden internete bağlanmaya çalışıyo doğal olarak güncelleyemiyo ikincisi arama tuşlarında 2 ye basarken zorluk çekiyorum bunu kvk ya götürmeden halledemem mi????