'Patron
Üye
Senin sertifika vardı dimi.Yukledın ? Nasıl bi caps atarmısın.
SaoLasıN Uygulamada Birçok Özellik Var Keşke Bide Şu Kamera Tuşunu, Tuş Kilitleme Tuşuna Atayabilsek...
Bunun İçin Bende Uğraştım ama Olmadı.Bi Süre Sonra Kendiliğinden Silindiğini Farkettim..Bir sorumda benim vardı. Telefonumun e-mail ayarlarını yaparak hotmaildeki maillerimi telefonuma çağırdım. Sonra iptal etmek istediğimde maillerimi silmeme rağmen hala veri izleri, yani mail başlıkları mesajlar bölümünde hotmail başlığı altında duruyor. Ne yaptıysam içeriğini temizleyemedim, mailleri msj bölümünden de silmek için ne yapmalıyım.
Bir sorumda benim vardı. Telefonumun e-mail ayarlarını yaparak hotmaildeki maillerimi telefonuma çağırdım. Sonra iptal etmek istediğimde maillerimi silmeme rağmen hala veri izleri, yani mail başlıkları mesajlar bölümünde hotmail başlığı altında duruyor. Ne yaptıysam içeriğini temizleyemedim, mailleri msj bölümünden de silmek için ne yapmalıyım.
Senin sertifika vardı dimi.Yukledın ? Nasıl bi caps atarmısın.
----------Eklendi @ 21:03:08 ---------- Yazıldı @ 21:01:56 ----------
Yani C5-03 te sorunsuz çalışıyormu onu merak ettim.Olduysa sırf bunun için sertifika alıcam.
Neyse boşver.İmeimi verdim bile opda ya. sertıfıka gelınce yuklerım.sırf bu program için alıyorum sertıfıkayı. Fotoğraf çekmek benim işim
Caps Aldım Ama Programın Tamamını Almıyor Sadece Bi Bölümü Var İstersen Yine De Upload Edeyim...
Neyse boşver.İmeimi verdim bile opda ya. sertıfıka gelınce yuklerım.sırf bu program için alıyorum sertıfıkayı. Fotoğraf çekmek benim işim
2 gunde toplam 4gblık 350tane fotoğraf çektım yav..
Fotoğraf makınasıyla ya Tel le değil
NasıL Çektin O Kadar Resmi...
1-) Işık İçin: Ayarlar - Telefon - Ekran - Işık Zaman Aşımı
2-) Tuş Kilidi İçin: Ayarlar - Telefon - Telefon Yönetimi - Oto. Tuş Kilidi
ya arkadaşlar teli yeni aldım programları kullanmak için hacked nasıl yapabilirm resimli tarif edebilir misinz ?
arabistandan türkçeleştirilmiş c5-03 aldım. Arada sırada ekran karışıyor ve kendini resetler gibi kapanıp açılıyor. Bu sorunum ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim, saygılar
arabistandan türkçeleştirilmiş c5-03 aldım. Arada sırada ekran karışıyor ve kendini resetler gibi kapanıp açılıyor. Bu sorunum ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim, saygılar
Navifirmden rengine uygun euro2 turkish rm 697 fw indirip at açıldığında ülkeni seç çıkıcak seçme kapat arama tuşu+açma tuşu+kilit tuşu+ses açma tuşunu basılı tut nokia yazısı geçene kadar öle dursun geçince bırak şimdi seç ordan türkiye falan hallet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?