PureFood
Üye
Aveanın Paketleri Var Ama Sınırsız Değil Kotayı Aşınca Para Yazıyor Bence Vodafone Geç Ne Güzel Sınırsız İnternet Mis Gibi
Evet var ama 100 mb oda 9 tl. bizde 8tlye sınırsız
Affetme Şampiyon ara hemen
Valla bir internet için Vodafona mı gececem
Bütün ark.larım avea zaten
----------Eklendi @ 15:26:01 ---------- Yazıldı @ 15:24:56 ----------
Şimdi bişey dicektim 2 kelimelik ama......
Neyse demekle yetiniyorum rezillik yav.
Dur avea'nın müşteri hizmetlerine mesaj atacam ben bi uğraşayım şunlarla
Affetme Şampiyon ara hemen
Nekadar konusrsan knus 40kr değilmiydi yav bizde öle ahulan avea
Yok be ne arıcam 80 saat hatta bekletiyolar TL içer baya bu şimdi e-postayla patlatırım olayı.
Affeder miyim hiç
Nekadar konusrsan knus 40kr değilmiydi yav bizde öle ahulan avea
benimde bi sorum var arkdaşlar şimdi hattım önceden vodafondu sonra hattımı değiştirip yine bi vodafone hat aldım önceki hattımdayken rahatlıkla mms gönderebiliyodum ancak hattımı değiştirdikten sonra ne gönderebiliyorum ne alabiliyorum vodafonun sitesinden tln mms ayarlarını gönderdim tlfna gelen msj kaydettim ama düzelmedi sonra telefondaki set wizardtan ayarları yaptım yine düzelmedi.. acaba sorun telefonda mı hatta mı ? yada tlfona kurduğum herhangi bi program mms gelmesini engelliyo olabilir mi ? şimdiden cvplayan arkadaşlara teşekkürler
Telefon hafıza kartı takılıyken açılmıyor nokia yazısı çıkıyor sonra geri kapanıyor.İki aydır bugün böyle bişey ilk defa oldu.Kart yanında verdikleri 2 GB lık micro sd kart ne yapmam lazım...
Cevap Bekliyom. Eskiden Haritayı Uydu Görümüne aldığımda evler,her şey gözüküyordu Bu Güncelleme geldikten sonra Uydu Görünümüne aldığımda Hiç Bir şey gözükmüyor Neden acaba? 2.Telefonun İnternet Tarayıcısınla 0.facebooka Wap Gprs Bağlandığımda Paket Verisi Yok Lütfen Servis Ayarlarını kontrol Edin Diyor neden olabilir (Hattım Avea)
'İsmet' Aveanın 19 Liralık paketi var
1000sms
1000mb internet
1000 dakika avea içi konuşma belki bu işini görür
ona diyebileceğim birşey yok.Sende haklısın ama yapacak birşey yok
Vodafone net
Dinlemezler
Ah Avea ah
Teşekkürler..
----------Eklendi @ 16:18:23 ---------- Yazıldı @ 16:17:51 ----------
Avea'ya dur atıyorum e-postayı şimdi
müziğin üstüne basılı tutya ben sey sorcam normalde hafıza kartına muzık atınca tamamda dakika bası hafıza kartını cıkarmıyorum ben
yerıne bluetootle muzık atyrm gelen kutusuna gelıyo malum sonra otomatkten muzık kütüphanesıne atıyorum
ama sılemıyorum sonra ıstedgm muzıgı ya tümümü toplu ısaretleyp tek tek sececekmym ısaret kaldr falan
yoksa ben körmüyüm tek tek sılmeyı göremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?