Nokia C5-03 Fun Clup !!

Sponsorlu Bağlantılar

suffa14

Üye
hafıza kartında telin işletim sistemiyle ilgiili dosya olmaz o yüklediin uygulamaların dır büyük ihtimalle sen karttaki kişisel verilerini yedekle ve kartı telde biçimlendir

---------- Eklendi @ 22:30:31 ---------- Yazıldı @ 22:22:03 ----------

ya aaa dostum elindeki telin wi-fi si var hiç çevrende wiraless cafe mekan yokmu otur bi çay iç yaaaaaaaaaa

buon

Üye
ev ekranları berbat ötesi c503 ün

lolaman

lolaman

Üye
Şu hafıza sorunu bende de var telefonun hafızasına bakıyorum 1500mb diğer dosyalar diyor nedir bu diğer dosyalar silcem ben kartı komple sadece müziklerim kalcak diğerlerini silsem bişey olurmu?

hizvolkan

Üye
Arkadaşlar ev ekranında E-posta çubuğu kaldırılıyor ama Wi-fi kaldırabilen var mı, diğer ev ekranı temalarına geçmeden ?

samet0311

samet0311

Üye
cwf ile owf yi açıklayabilirmisinz arkadaşlar

Preloader

Preloader

Üye
arkadaşlar benim telefonun yazılımı
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿? :)

emremre26

Üye
beyler sorusu olan için şu hafıza sorununda hafıza kartına kurduğumuz uygulamalar vs. Telefona eklentilerini kuruyor o dosyalarda sis uygulamaları ve diğer dosyalar olarak geçiyo yeterince az uygulama kurun kaldırdığınız uygulama uzantıları silinmez kalır onları silmek için tavsiye programım x- plorer dir emin olduğunuz kaldırdığınız uygulamaların uzantılarını kaldırın bunu bizzat nokia servisinden öğrendim telefondan girdiğim için programın linkinı veremeyeceğim forumda var :) kolay gelsin :)

Arthemis1

Üye
Arkadaşlar her internet e girdiğimde hafıza dolu boşaltın diyor bi sayfa açılmıyor. bir bilen varsa yardım etsin lütfen..

hery67

Üye
(c5-03)5 dakikadan uzun mp4'leri indirmiyor format attım,fabrika ayarlarına döndürdüm olmuyor

Joker.

Joker.

Üye
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿? :)

Telefonda sorun yok ancak sen var mı kardeş bi nokianın sitesine baksaydın

- - - Eklendi - - -

(c5-03)5 dakikadan uzun mp4'leri indirmiyor format attım,fabrika ayarlarına döndürdüm olmuyor

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun.
Opera mobil kullan indirme yapmak için

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar her internet e girdiğimde hafıza dolu boşaltın diyor bi sayfa açılmıyor. bir bilen varsa yardım etsin lütfen..

Açık uygulamaları kapat ve bir x-claer programı ile teli temizle

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ev ekranında E-posta çubuğu kaldırılıyor ama Wi-fi kaldırabilen var mı, diğer ev ekranı temalarına geçmeden ?

Cwf ile kaldırılır tahminen

- - - Eklendi - - -

Şu hafıza sorunu bende de var telefonun hafızasına bakıyorum 1500mb diğer dosyalar diyor nedir bu diğer dosyalar silcem ben kartı komple sadece müziklerim kalcak diğerlerini silsem bişey olurmu?

Bir telefon hafizası demişsin bir de kart
telefon daki diğer yazanlar telefon yazılımıyla gelenler oluyor

- - - Eklendi - - -

ev ekranı temesını etkinleştirince veya temel yapınca bi performans farkı oluyomu acaba ?

Tabikide

Preloader

Preloader

Üye
JoqeRPoqeR:
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿?
Joker:
Telefonda sorun yok ancak sen var mı kardeş bi nokianın sitesine baksaydı
JoqeRPoqeR:Arkadaşım telde öyle yazıyor V22.0.007

sarı bordo

Üye
arkadaşım telefondan anlamıyor burdan ne yaparsak onun telefonuna whatsup yükleye biliriz ne olur yardım teli blackberry

Joker.

Joker.

Üye
JoqeRPoqeR:
V 22.0.007 yazıyo siz en son güncelleme 20 demişsiniz benim telde bi sorun mu var acep?¿?¿?
Joker:
Telefonda sorun yok ancak sen var mı kardeş bi nokianın sitesine baksaydı
JoqeRPoqeR:Arkadaşım telde öyle yazıyor V22.0.007
Zaten son yazılım o

- - - Eklendi - - -

arkadaşım telefondan anlamıyor burdan ne yaparsak onun telefonuna whatsup yükleye biliriz ne olur yardım teli blackberry

Okuman var mı burası s60v5 bölümü
Bb ile bişey söyleyemeyiz çünkü genel olarak bilmiyoru

Blackbery bölmüne sor sorunu

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Yakında v30 güncellemesi gelecek

JosephLion

JosephLion

Üye
Arkadaşlar Allah için yardim edin telefonuma yazilim atarken kapandi simdi aciyorum Lütfen satıcınız ile görusun yaziyor açilmiyor kac defa orjinal yazılım yükledim yine olmadi lütfen yardim :((