Nokia C5-03 Fun Clup !!

Sponsorlu Bağlantılar

Uqur5445

Üye
ne zman gelecek

devil1903

devil1903

Üye
Bekliyoruz bakalım geliştiriciler dil paketlerini entegre ederlermi acaba oturdukları bilgisayarların karşısında diye :)

Uqur5445

Üye
1 sene bek lerız artık

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Stabil sürümü gelmedi daha v21'in Turkcell açılış menülü olanı var. O da Phoneixle atılır ancak. Forumda nasıl atılacağına dair konular mevcut fakat iyi düşün derim v21 e yükselttin mi geri dönüşü çok zor ve kendi çabalarınla imkansız gibi birşey. Normal sürümü gelene kadar Turkcell açılış menülü v21 OFW ile idare etmek zorunda kalırsın.

Turkcell açılış menülü v21 olmadan da v21 yüklenebilir phoenix ile yüklerken RM-697_21.0.003.316.02_prd.rofs3.fpsx dosyasını silerek.

mhustafa

mhustafa

Üye
slm kardes bole bı konu actın ıcın tesekkurler benm sorunum bu telefon her arama yaptımda otamatık tus kılıdıne gırmesı gırmesın ıstyorum caresı yokmu bu bı sorunmu aldım yere gotırıyımmı yoksa bu telın huyumu bole

mhustafa

mhustafa

Üye
arkadaslar bu c5.03 te nete girip cıktım her an tel hafızası düşüyor bu normalmi yoksa bu bir sorunmu

ern234

ern234

Üye
nokia c5-03 cep telefonum var bazen telefonu çok zorlayınca reset atıo bu normalmidir ?
Teşekkür Ederim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ern234

ern234

Üye
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
anladım ama sendede yapıodu bu forumda görmüştüm garantiye yollıcam bi baksınlar demişsin yolladınmı ne dediler ?

Yok göndermedim bende virüs programı falan kuruluydu genellikle ondandı o yokkende ara da yapıyodu artık olmuyor

ern234

ern234

Üye
ev ekranı temesını etkinleştirince veya temel yapınca bi performans farkı oluyomu acaba ?

ahmetc503

telefonuma fertile cfw yükledim herşey süper fakat sanırım tel garanti dıına çıktı sonra diyelimki kamera bozuldu geri ofw yi yükleyip servise versem garanti kapsamına girermi

jehrooo

jehrooo

Üye
Beyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.

ahmetc503

Beyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.
o herkes de öle ben cfw attım o sorun pek yok

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

O Tarayıcı Beni Öldürdü Hiç Güzel Değil İlk Aldığımda Ki Tarayıcıyı Özledim