Stabil sürümü gelmedi daha v21'in Turkcell açılış menülü olanı var. O da Phoneixle atılır ancak. Forumda nasıl atılacağına dair konular mevcut fakat iyi düşün derim v21 e yükselttin mi geri dönüşü çok zor ve kendi çabalarınla imkansız gibi birşey. Normal sürümü gelene kadar Turkcell açılış menülü v21 OFW ile idare etmek zorunda kalırsın.
soft format atmayı dene bakalım ...arkadaslar bu c5.03 te nete girip cıktım her an tel hafızası düşüyor bu normalmi yoksa bu bir sorunmu
nokia c5-03 cep telefonum var bazen telefonu çok zorlayınca reset atıo bu normalmidir ?
Teşekkür Ederim.
Fazla kasma telefonu özellikle virüs programı varsa kaldır
anladım ama sendede yapıodu bu forumda görmüştüm garantiye yollıcam bi baksınlar demişsin yolladınmı ne dediler ?
Yok göndermedim bende virüs programı falan kuruluydu genellikle ondandı o yokkende ara da yapıyodu artık olmuyor

​tamam teşekkür ederim![]()

o herkes de öle ben cfw attım o sorun pek yokBeyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.
Beyler c5-03 kullanıyorum yanlız ufak bir sorun var. Telefonu güncelledim güncelledikten sonra internet tarayıcısı değişti ama ekrandaki alt kısımda bulunan tuş takımı dokunmatigi geç algılıyor yada zor algılıyor ne yapmam gerekiyor yardımlarınızi bekliyorum.
cfw de o sorun yok
O Tarayıcı Beni Öldürdü Hiç Güzel Değil İlk Aldığımda Ki Tarayıcıyı Özledim

Ram De 5 Mb Fark Oluyor Az Önce Denedimev ekranı temesını etkinleştirince veya temel yapınca bi performans farkı oluyomu acaba ?