Nokia C5-03 Fun Clup !!

Joker.

Üye
seçenekler /gizlilik verilerini sil de önbellek orda var C5-03 te orada

flashlite uygulamasını bizmi yüklüyoruz yoksa telefonda zaten kurulumu youtube flash video playeri açmıyo diğer mobil siteyi açıyo çünkü.

ben neden gec kalmısım ki sanki
bır ben eksıkmısım geldım .d hayırlı olsun funclup ne dym .))

Tepkiler: 'Patron

muho19

Üye
benim tel yavaş çalışıo hızlandırmak için ne yapmak gerekir

Ramblow da yükle faydası olur

telefonlar gördüm wifi destekli ama 56 kbs indirme kapasiteli telefon gördüm c5-03 gibi 10.2 mgbts )

bladell

Üye
slm arkadaşlar c5-03de atvyi nasıl izleriz lütfen yardım varsa tabi diğer kanallarıda

azrock

Üye
Arkadaşlar kullandığım temayı hafıza kartına kurup mesaj yazarken telefon geriden geliyor. Ancak o temayı tel. hafızasına kurunca sorun düzeliyor. Ama adı üstünde tel. hafızası... Dolunca kafayı yiyor telefon..

Çözümü bilen var mı?

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
telefon hafızasını boşalt. ne varsa hafıza kartına kur

Temanın boyutu ne kadar 5 mb kucukse telefon hafızasına kur benim kullandığım 5 mb ve telefona kurulu

Adını söyleyim bulamazsanız forumda upload ederim Theme Black Crystal

azrock

Üye
Teşekkür ederim tavsiyeler için...

Üstadlar "güncelleme her zaman iyidir" nedeniyle V20 ilk çıktığında geçmiştim hemen. Ama şimdi V11'i arıyorum.

Nedeni ise V20'ye hack olmaması. Var mı bir hack V20'ye?

Sertifikamda yok. Opda vb. siteler vermiyorlar artık. C5-03 'le kaldım öylece...

Bir program vardı forumda ama onda da 2. yüklemesinde sertifika hatası veriyor. Yani "No Hack, No Certificate, No program!!! "

O program just hack zaten hacklemen için sertifika almalısın ama o da dediğin gibi vermiyorlar galiba

azrock

Üye
Beyler Bayanlar!

Google'da C5-03 CFW diye gezinirken bir sitede bunu gördüm...

Adamın imzasına dikkatli bakın. Yorumları bekliyorum.

La bizim günahımız ney di de bize yok!!!