hafıza kartı olmadan web taraycı çalışmaz22.0.007 den mi yoksa cfw den mi bilemedim tarayıcıdan atıyor kardeşler
çok büyük bir problem yani
)Yeni yükleme fırsatım oldu şuan tüm programlarıyla beraber yükledim sorunsuz çalıştı çok sade ve hızlı bir fw tebrikler artı olarak telefon hafızanın 97mb olmasına hala anlam veremedim ama harbidende oldu yani C5-03 için fw bulmak çok zor ama şuan candy, class vb. fwler arasında hız bakımından oldukca iyi bi yerde olucagı kesin bu fw'nin ilk başlarda 5800 tarzı fwler istemiştim hep ama ne zaman çıkacagı belli değil şimdilik en iyisi bu)
valla bekliyorum yeni cfw'ni yeni düzenlemeleriyle harika olucağından hiç şüphem yok tekrardan tebriklerBegenmenize sevindim biraz eklemeler daha olacak sürüklemeli tuş kilidi ve kınetik kaydırma N8 ikonları arayan kişi ikonu gibi hazırlıyorum
)Yeni özellikler ekledim arkadaşlar ilk mesaj da takip edebilirsiniz umarım begenirsiniz özellikle sürüklemeli tuş kilidi ve ev ekranları temaları oldukca güzel oldu.
menü ikonları dedigin 4x5 3x5 simgeli menüden mi bahsediyorsun
menü ikonları geniş oldu mu
bunun ne farkı var halen anlamadım ilk sayfadaki resimler ile bu arasındaki fark ne menü ikonu değişmedi ben onunla ilgili birşey yapmadını