Nokia c5-03 batarya hakkında bilgi almam mümkünmü

Sponsorlu Bağlantılar

yidar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 batarya hakkında bilgi almam mümkünmü
Merhaba Arkadaşlar bir konuda bilgi almam mümkünmü ben nokia c5-03 cep telefonu aldım bataryayı ilk aldığımda 21 saat şarjda bıraktım daha sonra kullanırken müzik resim dosyalarını bilgisayarımdan yüklemek için usb bağlantısı na bağladım bağladığımda pc suit çıktı tamam dedim yükledim yalnız merak ettiğim usb bağladığımızda şarj yapmaya başladı ama ben bunu 4-5 kere takıp çıkarınca gördüm böyle çıkarıp takmak bataryaya sorun etmez mi servise sordum etmez diyor ama tam emin olamadım bundan sonra artık böyle dolu iken bağlamayacam ve bağladığımdada yarım çekmeyecem böyle olması batryaya sorun etmiş olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

ekinoks_26

ekinoks_26

Üye
çok dert edilecek bir durum değil bence

yidar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ekinoks_26 genelde çevremde herkes böyle bitmeden veya yarı iken usb bağlayıp çıkarıyorlar bir sorun olmadıklarını söylüyorlar bende artık kasmadan kullanacam

c5alperen

Üye
ben yeni aldım 12 saat şarj ettikten sonra sabahtan akşama kadar hiç durmadan oynadım anca bitti. bekleme süresi 28 gün kullanmana bağlı

ata yt

ata yt

Üye
Peki yidar bana bu telefonu önerirmisin yani iyimi ve pili genelde nekadar dayanır

yidar

Üye
    Konu Sahibi
yok tavsiye etmem benimki bozuldu daha serviste ereyon com sitesinden almıştım sıkıntı yaşayınca destek bile olmadılar genpa garantisi sayesinde garantiye gönderdim