Nokia c3 wireless'e girince edge otomatik bağlanıp tl gitme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pawlo

pawlo

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3 wireless'e girince edge otomatik bağlanıp tl gitme sorunu
Arkadaşlar Acemiyim Konuyu Yanlıs Yerde Açmışsam Af buyurun.
Nokia C3 Telefonunu 1 ay önce aldım. Normal hatlarıyla Güzel Bir Telefon Ancak Wireless le bağlanırken mesela Oviden bişey indiriyoruz [E] yazısı geliyor ve 0.2 kurus gidiyor Biraz arastırdım. Yapılandırma ayarını değiştir , kişisel yapılandırma ayarı yap felan dediler fakat ben yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler.

xxcasus1xx

Üye
Evet bendede oluyor mağazadan birşey indirdikten sonra kendi kendine E yazısı çıkıyor tabi kontör olmadığı için bende gitmiyor ama varken gidiyor Mağazaya Opera, Ucweb yada ana tarayıcısıyla gir ordan indir sorun hallolur

mert41994

mert41994

Üye
Mağaza telefonu tanıyabilmek için telefondan veri bekliyo bunu da ancak kendi edge bağlantısı ile yolluyor. Bozuk bir edge ayarı oluştur wireless açıkken onu kullan

pawlo

pawlo

Üye
    Konu Sahibi
Mağaza telefonu tanıyabilmek için telefondan veri bekliyo bunu da ancak kendi edge bağlantısı ile yolluyor. Bozuk bir edge ayarı oluştur wireless açıkken onu kullan

Teşekkürler =))

tempestshine

tempestshine

Üye
Aynı sorun bendede vardı.Berbat birşey.Bende 0.2 kuruştan çok daha fazlası gidiyor.4 uygulama indirdim 3 TL'lik Edge kullanmışım :zzz:

mert41994

mert41994

Üye
Symbian'larda bağlantı ayarlarında edge'e bağlanırken sor ayarı var. Javada varmidir bilemem ama bakmak lazım

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
Wlan Ayarlarını Yaparken İnternet Bağlantısı Sorma Kısmı Var Ordan Önce Soru Seçersen İnternete Bağlanırken Sorar Nerden Bağlanmak İstediğini :)

Üst Alt