Nokia C3 vahşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeş endişelenme .. 2 şeyi karıştırma bence :)

1) Çin Malı
2) Çin Üretimi

Nokia'nın Çin de üretilmiş telefonudur bu telefon.Endişelenecek bir durum söz konusu değildir.Rahat ol :)

- - - Eklendi - - -

Peki abilerim öyle diyosanız öyledir ama ben yinede bir firmaya telefon açmak istiyorum. saçma bir olay keşke şunun orjinal oldugunu kanıtlamak için bir servisi olsa nokianın :S
Imei numarasından kontrol etmeyi dene..Öyle olduğunu düşünüyorum..İnternetten bak biraz bence..

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Evet abi zaten dedim sonradan her çin yazan şey çakma olur mu hiç diye eh boşuna dememişler adın çıkıcagına canın çıksın diye :) İmei Sorgulamadan sorgulattım yani dan sonuç şu
IMEI SORGULAMA
IMEI : 3**************
Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Nokia Corporation Pazar Adı: Nokia C3-00 Model Bilgileri: Nokia C3-00
Sorgulama Tarihi 16.06.12​

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
IMEI : 0*
Durumu : IMEI numarası kayıtlı
Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici : Üretici: Sony Ericsson Pazar Adı: MK16i Model Bilgileri: MK16i

Güzelmiş :eller:

:tşk:

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Bu durumda benim telefon orjinalmi oluyor ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Kardeşim Kvk nIn İmei Sorgulamasına Genpanın İmei Sorgulamasına Sorgulat Bakayım İmeiyi Eger Kvk Yada Genpa Çıkışlı Derse Tamam Telefon Orj.dır Bataryayıda Şöyle Anlayabilirsin Mesala Abininki kaç Gün Nasıl Kullandıgında Ne Kadar Gün Gdiyio Bi Kıyaslama Yap Olmadı 1Ay Kullan Eger Bataryada ŞiŞİKLİK Olursa Çin Malıdır Kafan RAhat Etsin ;)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kardeşim Kvk nIn İmei Sorgulamasına Genpanın İmei Sorgulamasına Sorgulat Bakayım İmeiyi Eger Kvk Yada Genpa Çıkışlı Derse Tamam Telefon Orj.dır Bataryayıda Şöyle Anlayabilirsin Mesala Abininki kaç Gün Nasıl Kullandıgında Ne Kadar Gün Gdiyio Bi Kıyaslama Yap Olmadı 1Ay Kullan Eger Bataryada ŞiŞİKLİK Olursa Çin Malıdır Kafan RAhat Etsin ;)

Orjinal olması için K.V.K ya da Genpa garantili olması gerekmiyor daha bir sürü garanti firması var ithalatçı garantili de olabilir bu orjinalliğini etkilemez.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Telefonun orijinaldir kardeşim.Vahşet felan yok ortada.:D

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
cyber

cyber

Üye
başlık çok cix :ehe

derrickrose34

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya şimdi sinirim yatıştıda bende bakıp bakıp gülüyorum vahşet ne alaka yaa haha :D Abilerim aradım hepsiburada yı dedi gökhan bey siz çin üretimi ile halk arasında sölediğimiz gibi çin malı çakma telefonu karıştıyorsunuz bu telefon sadece çinde üretildi çin malı değil dedi. Dedim peki bu hologram olayı nedir bataryada hologram yok dedi onu ben arkadaşlara iletiyim siz bana fatura numaranızı verin gerekli işlemler yapılsın biz sizi bilgilendiricez dendi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet ya şimdi sinirim yatıştıda bende bakıp bakıp gülüyorum vahşet ne alaka yaa haha :D Abilerim aradım hepsiburada yı dedi gökhan bey siz çin üretimi ile halk arasında sölediğimiz gibi çin malı çakma telefonu karıştıyorsunuz bu telefon sadece çinde üretildi çin malı değil dedi. Dedim peki bu hologram olayı nedir bataryada hologram yok dedi onu ben arkadaşlara iletiyim siz bana fatura numaranızı verin gerekli işlemler yapılsın biz sizi bilgilendiricez dendi :D

Bu işin peşini bırakmıyorsunuz tebrik ederim ;)

cyber

cyber

Üye

çinde üretilmişse çin malı olmuyormuymuş vay be :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonun asıl üretimini yapan ülke hangisiyse telefon oranın malıdır. Çindeki fabrikada üretilirse çin malı olmaz. Çin = Çakma (ikisi de Ç harfiyle başlıyor :kop2:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...