Nokia C3 te bazı sorunlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 te bazı sorunlar.
Yazılım çökmesiii:

Nokia C3'lerin bazılarının yazılımı fabrika çıkışlı olarak sorunludur.İşletim sistemi durduk yerde kendi kendine çökmektedir ve bazı sorunlar yaratmaktadır.
Bunlar ;

• Web tarayıcısının açılmaması
  • Müzik çaların açılmaması
  • Arama kayıtlarından silinemeyen aramalar vs vs...
Bu durumda telefona flash atılması gerekmektedir.Yani telefona işletim sistemi usb yoluyla bilgisayardan tekrar yüklenmelidir.Bu yöntemi blogta paylaşmıyorum.Çünkü flaş atılması durumunda telefonun garantisi varsa garantisi iptal olur.Ayrıca telefon yükleme esnasında usb kablosu vs çıkarsa telefon bir daha açılmamak üzere pert olur.

mmt1458

Üye
bazen bende fotoğrafı klavyeden silmiyo bende seçeneklerden siliyorum oluyo

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yazılımı güncellemeni tavsiye ederim.

- - - Eklendi - - -

başka sorunu olanlarda yazabilir.elimden geleni yaparım. :oke:

J3y-Davids

Üye
İnternet paketiyle tarayıcı ve whatsappdan başka uygulamaya giremiyorum internet hatası veriyo sorun ne acaba

HereİsJohnny

Üye
İnternet paketiyle tarayıcı ve whatsappdan başka uygulamaya giremiyorum internet hatası veriyo sorun ne acaba

menü>ayarlar>yapılandırma>varsayılan yapılandırma. Buraya girince operatörünün yanında wap gprs yada gprs wap olanı seç geri dön girecektir

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
kazelburak arkadaşımız cevaplamış zaten arkadaşımızın dediğini yaparsan tamamdır...:oke:

larten123

larten123

Üye
flash atmakla garanti dışı kalmaz yanlış bilgılendirmeyin

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışı kalıyo kardeşim ben fabrikaya gönderdim belki olur diye telefonun 3-4 ay garantisi vardı garanti fes edilmiştir diye kağıt geldi telefonla birlikte

reisati34

Üye
Bisey sorcam ben nokıa c3 kullanıcısıyım acaba nokıa c3 için adobe flash player varmı?

HereİsJohnny

Üye
Bisey sorcam ben nokıa c3 kullanıcısıyım acaba nokıa c3 için adobe flash player varmı?
s40 telefonlarda real player, adobenin her türlü ürünü, virüs programı kesinlikle yoktur. öyle bişey çıktıysa yanlış çıkmıştır mümkünatı yok çünkü

reisati34

Üye
Tamam tesekkurler

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
nedemek kardeşim varsa sorunun yazarsın buraya :oke:

reisati34

Üye
Nokıa c3 kullanıcısıyım ama youtubeden vıdeo ızlemıyo internet ayarıda yuklu youtube den bı vıdeo ızlerken hata verıyo vıdeo ızlemek ıcın ne yapmalıyım bılen varmı ????

HereİsJohnny

Üye
internet ayarını sil tekrar al. Wap gprs alma sakın internet olcak

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
​MaxiCepte varmı bilmiyorum ama youtube mobil offiical sürümleri indir bendede oluyodu ordan girebiliyorsun

Ayk02ut

Üye
ya bide c3-00 larada açık uygulamalar kapatılmıyo bunun bi yolu var mı whatsapp topluluklar e posta gibi uygulamalar ?

reisati34

Üye
Ya vıdeo ızlemek ıcın bı sıte varmıs bırı o lınkı paylasabılırmı

dj.eric

dj.eric

Üye
    Konu Sahibi
aynen onadan bahsediyo sanırım bende arıyodum böyle bi site:d::d::d::d::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt