Nokia C3 Ağ İşareti [E] gitmiyor + Paramda Gidiyor... YARDIM...

Sponsorlu Bağlantılar

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Ağ İşareti [E] gitmiyor + Paramda Gidiyor... YARDIM...
yapabilirseniz çook sevincem lütfen... İnternete girmediğim halde o geliyor.. Benim düşüncem Posta ile alakalı ama giriyorum postaya ayarlarına felan olmuyor . Topluluklardada olmuyor

Uhops

Uhops

Üye
Ayarlardan sürekli bağlantı açıkmı veya whats app falan yükledinmi. Bi kapat aç.

- - - Eklendi - - -

Hiç bişi yapamazdan fabrıka ayarlarına gerı dön.

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan sürekli bağlantı açıkmı veya whats app falan yükledinmi. Bi kapat aç.

- - - Eklendi - - -

Hiç bişi yapamazdan fabrıka ayarlarına gerı dön.

whats app yok ağ baglantısı surekli degıl fabrıka ayarlarına dondum ama verılerın sılınmedıgı secenektekıne olmadı... İlgın için tesekkurler..

Uhops

Uhops

Üye
Hafıza kartını biçimlendir:)

Symbianize

Symbianize

Üye
Herhangi b program interneti kullanıyor

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Herhangi b program interneti kullanıyor
bende öyle sanıyorum Galiba Nokia'nın orjinal uygulaması POSA giriyor ama ben kapatamıyorum işte herşeye baktım araştırdım yok işe yaramıyor.

- - - Eklendi - - -

hallettim ... Posta'da Live Hotmail'i silmek lazımmış rastgele sil'e bastıydım oldu. benim dediğim gibi postayla alakalıymş

Gfbqraydn13

Üye
Kardeş Ben De Bu Sorunu Her Kapatım Açtığımda Yaşıyrdum C3 Kullanıcısym :) Şimdi Deniycem İnşallah Olur :) Çok Teşekkürler ;)

Gfbqraydn13

Üye
Kardeşim Allah Razı Olsun Denedim Oldu ;) Bu İlet Yüzünden 8.7 Liram Gitmişti :D Her Sefernde 50 Kuruş Kesiyrdu :) Bi De Bazen Telefona Çok Yüklenince Kendiliğinden Reset Atıyoduu Böyle Böyle Yedi O Kadar Liramı Ama Çok Şükür Kalmadı Böyle Bi Sorun Allah Razı Olsun Tekrar :D

Skymich

Skymich

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Allah Razı Olsun Denedim Oldu ;) Bu İlet Yüzünden 8.7 Liram Gitmişti :D Her Sefernde 50 Kuruş Kesiyrdu :) Bi De Bazen Telefona Çok Yüklenince Kendiliğinden Reset Atıyoduu Böyle Böyle Yedi O Kadar Liramı Ama Çok Şükür Kalmadı Böyle Bi Sorun Allah Razı Olsun Tekrar :D

önemli değil kardeş...

bu arada ben erken teşhis ettiğim için 17 kuruşum gitti para gittikten sonra hattı çıkarttım sonra internet yaptım günlük telefona hattı taktım internet olduğu için para kesilmedi. araştırdım telefonu format attım olmadı felan baktım posta vardı hesabı sildim oldu.

Gfbqraydn13

Üye
İşin Rast Gitsn :)

Gfbqraydn13

Üye
Eyvallah :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt