Nokia c3-01

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3-01
Arkadaşlar Nokia c3-01 son versiyonu çıktımı ? çıktıysa ne gibi değişiklikler oldu ?

OBD

OBD

Üye
Zamanında C3-00 kullandım. C3-01'i bilmiyorum kardeşim.

samigo

Üye
Arkadaşlar Nokia c3-01 son versiyonu çıktımı ? çıktıysa ne gibi değişiklikler oldu ?

kardeş çıktı ben güncelledim vede güzel oldu mesela telefon çok hızlandı tuş açma şekli değişti yani önceki sürümde sadece basıyorduk dokunuyorduk ama şimdi sağada doğru sürüklüyorsun

kaan234

Üye
peki c3 01 e uygun temalar var mı kardısım sızde .dolu tema varda hep bi yeri kötu

raki benim

Üye
peki c3 01 e uygun temalar var mı kardısım sızde .dolu tema varda hep bi yeri kötu

Aynen güzel tema yok zaten s40 doğru düzgün pek bi şeyi de yok ekranı da 2 defa bozuldu alalı daha bir kaç ay oldu. C serisi güzel değil.

serkanxrap

serkanxrap

Üye
Aynen güzel tema yok zaten s40 doğru düzgün pek bi şeyi de yok ekranı da 2 defa bozuldu alalı daha bir kaç ay oldu. C serisi güzel değil.

C serisinde sadece c3-01 yok kardeşim. O yüzden c serisi gayet güzel bence. Bende c3-00 var gayet memnunum. Diğer serilerini kullananlar tanıdıklarım var onlar da gayet memnun ve onlarda gördüğüm kadarıyla gayet güzeldi :)

raki benim

Üye
yok c5 de gördüm berbat bi şey hiç bi işe yaramıyo

Symbianize

Symbianize

Üye
c7 gördümü acep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...