Nokia c3-01 kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c3-01 kapanma sorunu
S.a Arkadaşlar
Ben geçen 2 ay kadar önce internet üzeri bi siteden satın aldığım nokıa c3-01 telefonum kendiliğinden kapanıyor açılıyor, ekran donuyor tuş kilidini açamıyorum.. bi yardımcı olun ya... bu teli aldığımı pişmanım :/
wlan'ı çok kötü çekiyor.. off nokıa pişman ettirdi beni :S kuzenimmde bi sony var maşallahı var canavar gibi çalışıyor... sony almadığıma çok pişmanım :/

yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkler..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kullandıgın sim kart eski bisey ise yani 4-5 senelik o yüzden reset atabilir.
İnternetten alısverisi tavsiye etmem ben sahsen.Garanatisi varsa uygun bi servise götür.

• Beğen
Tepkiler: heryusin

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
2yıl Garantisi var elbette..
Ya şuana kadar aldığım telefonlardan bi sorun çıkmamıştı, bu ilk arızalı çıkan tel oldu.. yazılım guncelleme yapsam düzelirmi..

kullandığım kart 2 aylık bi kart.. zaten bi önceki tel çalındığı için yeni sım kart ve tel almak zorunda kaldım..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
2Garantisi var elbette..
Ya şuana kadar aldığım telefonlardan bi sorun çıkmamıştı, bu ilk arızalı çıkan tel oldu.. yazılım guncelleme yapsam düzelirmi..

kullandığım kart 2 aylık bi kart.. zaten bi önceki tel çalındığı için yeni sım kakrt ve tel almak zorunda kaldım..

Format yada güncelleme ile düzelebilme ihtimali var tabi.
Olmazsa servis yolu yokustur :D

• Beğen

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
*7370# veya * 3 YES ve açma kapama tuşu 4 kombinasyona basarak... hangi formatı atsam düzelir acaba..
Birde yazılım güncellemeyi ovi ilemi yapcam.?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
*7370# veya * 3 YES ve açma kapama tuşu 4 kombinasyona basarak... hangi formatı atsam düzelir acaba..
Birde yazılım güncellemeyi ovi ilemi yapcam.?

İkiside olur farketmez birisi soft birisi hard format.
Unutmadan ; *#7370# Problem hallolmazsa hard format denersin.İkinci yazdıgın yöntem

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
peki yazılım güncelleme gerekirse nerden yapmamı önerirsin ovi mi yoksa navifirm mi atayım?

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
peki yazılım güncelleme gerekirse nerden yapmamı önerirsin ovi mi yoksa navifirm mi atayım?

Navifim moda oldu bu aksam :D
Oviden tarat yeni verisyon bulursa ordan güncelle bulamazsa naviden indir flashla ama bu biraz profesyonellik ister.

• Beğen

heryusin

Üye
    Konu Sahibi
Hakkından çıkarım :)
biraz sorulan sorulara cvb istiyordum ona göre hareket etmem için :)
Tşkler..
İyi geceler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: Gökhan_F9
yozgatpc

yozgatpc

Üye
son yüklediğin programlardan olabilir veyada yazılım güncel olmadığından bunlardanda bişe cıkmassa servise götür....