C5-03 mü? C3-01 mi? Yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 mü? C3-01 mi? Yorumlarınız...
Arkadaşlar 2 ay oluyor C5-03 aldım Beyaz-Turuncu. Gayet hoş geldi görüntüsü, kamera 5mp var dediler sonradan hiç sevmemeye başladım benim için telefonun 3310dan farkı yok :D 450 lira verdim peşin hem de . Ne yapmalıyım sizce c3-01 çok daha hoş ve güzel geliyor bana. Bir de 5mp kamera var mış ama c3-01in kamerası benimkine göre 10 kat daha güzel fotoğraflar çekiyor neden böyle? hatta babamda 3.2 mp kamera var nokia o benimkinden cok daha iyi çekiyor neden böyle? :ağlarım:
Veya sizce c3-01'le takas mı etsem telefonumu? Pişman oldum yahu c5-03 aldığıma benim için bir telefondaki en güzel özellik kamera olmalıydı bunu aldım 5mp diye ama... :angry: :vur

anılbaran

anılbaran

Üye
c5 derim

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
C5-03 den şaşma

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
c5-03

newguard

newguard

Üye
tabiki c5 diğerini boşver dokunmatik ekran çok kötü oluyo onda

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Ama kamerası hiç hoş gelmiyor bana ne yapayım her modelde mi böyle ve Flaşı yok benim için büyük avantaj olmalıydı. Hadi flaşı geçtim hiç kaliteli çekmiyor neden böyle? 3.2 mp kameralar bile daha iyi benimkinden?

Joker.

Joker.

Üye
çekim ayarla görüntü kalitesini filan

----------Eklendi @ 22:29:57 ---------- Yazıldı @ 22:29:09 ----------

C5-03 sayi farkı var zaten

Salihç.

Üye
Oyun uygulama içn hangi tel guzel.

hicsam

hicsam

Üye
C5 03...

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya fazla beğenmedim 450 liraya başka hangi telefonları alabilirdim Nokia'dan? Ya da güzel telefonlar varmı daha az fiyata. Keşke kamerası da güzel olsaydı

Joker.

Joker.

Üye
Madem çok kameraya taktın Nokia 808 PureView
al buyur özelliklerle bak
symbian-tr.blogspot.com/2012/02/nokia-808-pureview.html?m=1

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Ahahah biliyorum usta ama kamera adam gibi olsa 2 mp bile değil benim için c5-03 ün kamerası çok dandik bence

dodo08

Üye
5800 alsaydın çooooooooookkk daha mutlu olurdun. en azından flaşı,kamera çekim tuşu, ön kamerası olurdu. ben 5800 sattım c5 03 aldım. nokiaya hayret ediyorum bu kadar eksik bir telefonu nasıl sunabilmiş diye.

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ya 3.2 olsaydı bu da ama flaşı olsaydı. C5-06 nasıl ki

lolaman

lolaman

Üye
c5-06 çok iğranç bir telefon c5 -03 den 10 kat daha kötü eğer illede nokia illede nokia diyorsan nokia 700 al 700 TL ye bulursun o telefonu flaşıda var 5mp kamerası var..

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Nerdee o para :D bu telefonun 2 katı. neyse sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt