nokia E 5 sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sagolego

Üye
    Konu Sahibi
nokia E 5 sorunum
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben nokia e5 kullanıyorum telefonu aldığımda bir problem yoktu bu aralar müzik çalara girdiğimde sesi kısamıyorum yada açamıyorum ama radyoya girince kısılıyor buna anlam veremedim .
Diğer bir sorun ise fotoğrafları düzenleme seçeneğine bastığımda ilk başlarda bir ekran çıkar ve neler yapmak istersem uygulardım şimdi bastığımda o seçenekler görünmüyor normalda onların olması gereken yerler beyaz görünüyor.
Bir diğer sorunum ise bu telefonu ilk aldığımdan beri var fotoğraf çekiyorum ilk başta problem yok fotoğraf kaydediliyor sonra galeride baktığımda fotoğrafın yarısı bazen tamamı beyaz oluyor bu ilk baştan beri olan bir sorun.
Ve video kaydederken uzun video çektiğimde çokta uzun değil aslında 2 dk felan telefon donuyor ne yapsam düzelmiyor.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Lütfen yardımcı olurmusunuz...

mstf_l

mstf_l

Üye
aslında formatsız çözülürde çok uğraştırır belki de olmaz en iyisi formatla bence

place3461

place3461

Üye
şu seçeneklerde beyaz oluyor diyorsun ya o bir programdan olabilir mesela ben core playerde böyle bir sorunla karşılaşmıştım seçeneklerde galeride düzenle seçeneği yok oluyordu..x plore ile fotoğrafları gizledikten sonra core playeri kurunca sorunu hallettim..bence sen ilk olarak soft format at
*#7370# tuşla ve çıkan soruya evet de...telefonu yedekle verileri silip ayarları eski haline getiriyor..Eğer bu şekilde düzelmezse sorunun tekniktir..kamera olaya başlı başına teknik onu ancak telefoncu halleder yoksa sen burada soylenilen çözümlerle onu halledemezsin..

mstf_l

mstf_l

Üye
uygulamaları tekrar kurmak için autoinstallerı kullanabilirsin

sagolego

Üye
    Konu Sahibi
bu sorunlar bir anda ortaya çıktı format atmasına atarımda şimdi telefondan anlamadığım için yanlış birşey yapmak istemiyorum autoinstaller konusuda nasıl yapıcağımı bilmiyorum sanırım sizi baya uğraştırıcam

deforze

deforze

Üye
video çekerken sorun varsa format at

sagolego

Üye
    Konu Sahibi
format at diyorsunuzda telefondaki programlara zarar gelirmi baştada söylediğim gibi telefondan anlamıyorum eğer programlarda sorun olursa düzeltemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt