Nokia Browser Neden Bu Kadar Takılıyor? Neden Bu Kadar Berbat?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Browser Neden Bu Kadar Takılıyor? Neden Bu Kadar Berbat?
Sorularımın 2 tanesini başlıkta sordum,

3.sorum Nokia neden şu telefonlarda doğru dürüst web tarayıcı koymuyor ki?

4.sorum Neden bi android gibi web tarayamıyorlar?

5.sorum bu adamlar en pahalı telefonlarla deli para kazanıyor bunu Nokia niye yapmıyor?
(adamlar neredeyse parayla tuvaletlerde popolarını silicekler yaw)(belkide siliyorlardır :))

ahh nokia ahhh!

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Tarayıcı çok iyi olmasada normal.
Android in tarayıcısı (2.3.x) google ım şişirmesi, okadar iyi değil.

byjxsura

Üye
opera mobile kullan,nokianın tarayıcısını kullanmak zorunda değılsın. Hem opera bin basar cok ıyı.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi
opera mobile kullan,nokianın tarayıcısını kullanmak zorunda değılsın. Hem opera bin basar cok ıyı.

zaten onu kullanıyorum kardeşim ama bazen o da çok performanslı değil açıkcası. Haa şu var bundan şikayetci değilim ama param olsaydı iyisini almayı tabiki bilirim ama nokianın bu satış politikasını anlamış deilim.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
​Haklı olabilirsin.Opera kullanmaktan başka çaren yok.

Türe

Türe

Üye
Tarayıcı çok iyi olmasada normal.
Android in tarayıcısı (2.3.x) google ım şişirmesi, okadar iyi değil.

Google'ın şişirmesi mi ? Bir Galaxy SII Bir Lumia 900 Bir de 1. nesil s^3 al hatta istersen 2. nesil olsun yine farketmez ve karşılaştır bakalım kim kimi şişiriyor acaba efenim.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
mert41994

mert41994

Üye
Nokia, bence piyasada en iyi olduğunu kanıtlamak ıstiyor. Android ile girdiği mücadeleyi kazanırsa eğer Nokia'yi kimse tutamaz kesinlikle Ama kaybederse Nokia bence iflasın eşiğine gelir. Tabi Android'e geçmeyi hala reddederlerse.

byjxsura

Üye

zaten onu kullanıyorum kardeşim ama bazen o da çok performanslı değil açıkcası. Haa şu var bundan şikayetci değilim ama param olsaydı iyisini almayı tabiki bilirim ama nokianın bu satış politikasını anlamış deilim.

forumda performans yukseltme kodları vardı, ararsan bulursun mobilim link veremıyorum k.bakma.. Ben kodları kullanıyorum ve performans baya arttı..

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
    Konu Sahibi

Google'ın şişirmesi mi ? Bir Galaxy SII Bir Lumia 900 Bir de 1. nesil s^3 al hatta istersen 2. nesil olsun yine farketmez ve karşılaştır bakalım kim kimi şişiriyor acaba efenim.

lumiadaki ie hepsini yere gömer bence wp nin en sevdiğim yanı tarayıcısı. Ama sevmediğim tek yanı da bi pcye bağımlı kalmak. Bi symbianda ki gibi özgür olamamak sıkıcı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Nokia, bence piyasada en iyi olduğunu kanıtlamak ıstiyor. Android ile girdiği mücadeleyi kazanırsa eğer Nokia'yi kimse tutamaz kesinlikle Ama kaybederse Nokia bence iflasın eşiğine gelir. Tabi Android'e geçmeyi hala reddederlerse.

androide geçme seçenegini silelım birkere .

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Olacak olacak zamanla daha iyi olacak ;)

atakan25

atakan25

Üye
ancak opera mobile kullanacaksınız mini iğrenç ötesi birşey

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ancak opera mobile kullanacaksınız mini iğrenç ötesi birşey

Mini nin amacı farklı. Mobile ile veya orjinal tarayıcı ile açtığın sayfa 2 mb oluyorsa mini ile 300-400 kb oluyor ;) Tüm içeriği yüklemiyor ve kotadan ciddi anlamda tasarruf sağlıyor ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben kendi tarayıcısını kullanıyorum başlıktaki gibi öyle berbat da değil eksikleri çok ama fp1 ile biraz daha iyi hale geldi daha da iyi olucaktır zamanla..

ertooth

ertooth

Üye
konuyu açan Arkadaş haklı nokianın kendi web tarayıcısı neden operamini kadar stabil hızlı olmasınki,fabrikadan çıkışlı kendi web ini geliştirbilir mesele.Acaba N8 N9 modellerindeki web tarayıcıları nasıl kullanan varmı hızlımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt