Haber Nokia Black Güncellemesi 520 620 Ve 1020 Için Ilk Olarak Ocak Ayinda Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

ferit.61

ferit.61

Üye
Katılıyorum ustam bende sana.

Microsoft un en baba ortağı Nokia, ama güncellemeye gelince HTC Samsung :)
Nokia anca cihaz çıkarsın boyutlarını değiştirerek bir yerlerden ekleyip çıkartarak.

Cihazlar güzel ve Nokia ya olan da bir sempatimiz var yıllardır.
Dün yazdım abi, sırf 16 gb lık 925 i mi 32 liğe çevirmek için zararına girsemde çıkardım elimden daha almadım cihaz ama.
Çünkü bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı sıkıldım.

Sistemin bir artısı sadece stabil başka birşey yok.
Aklıma şu sorular geldi, zaten arayüzü sade arka plan, resim, kişiselleştirme tema vs... birşeyler yapılamıyor.
Zaten bir de ram sınırı koymuş ki uygulama geliştiricilerine ızıdrap olmak için.
Bu kadar kısıtlı bir sistem, ram sınırı da varsa tabiki stabil olacak.
Bir bir açılsın bazı özellikler veya kısıtlamalar kaldırılsın bakalım o stabilite kalacak mı ?
Bunun korkusundan galiba ram kısıtlaması koydu Microsoft.
1 GB ramin atıyorum sadece 150 veya 250 mb ı na izin veriyorsan daha ne çıkardın 2 gb ramli telefonlar şimdiden ??

musti15fb

Üye
2 GB RAM'li cihazların çıkma sebebi rakiplerinde ki standartlar yüzünden birde ilerde önemli özellikleri büyük ihtimal bu 2 GB RAM'li telefonlar alacak. 925 gibi telefonlar çok büyük ihtimalle "bug fix" olacak. Eğer paranız varsa bence iPhone alın, ya da şimdilik bir WP alın sonra da Apple'a geçebilirsiniz. Android önermiyorum çünkü benim S4 bile küçük takılmalar yaşıyor. Zaten çok telefon çıkaran firmaları hiç sevmiyorum, sonunda yeterince ilgilenilmiyor önceki modeller ile.. Android'in tek iyi yanı şu anda S2 bile ROM'lar ile 4.4 alabiliyor.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Millet ne kadar dolmuş ya bu konu da herkes haykırmış resmen :ohannes:

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
yasirtaha

yasirtaha

Üye
senin de sözünde durmayan arkadaşın olsa sende sinirlenirdin

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Diğer klasör sıkıntısını çözsünlerde başka bir şey istemiyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
dayım gel sana 4s alalım demıştıde ekranı yuzunden hayır demıştım inş piişman olmam

Murat Alper

Murat Alper

Üye
darısı wp 8.1'in başına inşallah :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hort gibi olmasın ama bu haber yalan oldu galiba ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Heimdalll ve skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hort gibi olmasın ama bu haber yalan oldu galiba ?
haberin yalan olduğu çok oluyor. Zaten bizi ilgilendirmediğini de bir zamanlar söylemişim. :locked2:
bu haber pek de bizi ilgilendirmiyor. Zira Kanadalı Telus adlı operatör Windows Phone platformunda güncellemeleri genellikle en son veren operatörlerden biri. Hatta operatör dışı satılan unlock cihazlar çok yakın zamanda güncellemeyi almaya başlayabilir.

Üst Alt