Haber Nokia Black Güncellemesi 520 620 Ve 1020 Için Ilk Olarak Ocak Ayinda Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi hayırlısı :D

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

capkino06

Üye
Sanırım 8.1 ile de bi şey olacağı yok. Ağzımıza bi parmak bal çalarlar o kadar. Sistemin alt yapısında bizim pek önemsemediğimiz ama günlük hayatta aslında çok önemli olan o kadar eksik varki. Örneğin wifi ler için eap ttls güvenlik sertifikası desteği yok. Bu ne derseniz örneğin üniversitenizin öğrencileri için ücretsiz wifi sine bağlanmak için bu desteğin telefonunuz tarafından verilmesi lazım. Android ve ios ta var ama WP8 de yok.
bu kadarda karamsar olmayın bence aldığımız güncellemeler küçük güncellemeler bakalım birde büyük güncelleme gelsin öyle yorumlayalım :) büyükde boş olursa zaten elindeki şansı kaybeder zaten bir şansı var yani onuda boşa harcamaz herhalde.

sekajmer

sekajmer

Üye
ben hataları var onları düzeltiyorlar demedim eksiksiz bir güncelleme vermek için uğraşıyorlar aynı işletim sistemi olsada her telefon için çok farklı kodlamalar var. Sandığınız gibi kolay değil symbian s60v5 için cfw yapımını bilenler anlar nasıl olduğuny
cfw yapmayı biliyorum fakat onların milyonlarca çalışanı var 3-5 kişi değil çok yavaşlar çook

PureFood

PureFood

Üye
valla 8.1 ile microsoft ya batacak ya da adam olacak. bu fırsatı iyi değerlendirmezse kullanıcıların çoğu göç edecek android ya da ios'a. bu kadar güzel ve rahat bir işletim sisteminin içine etmezler inşallah.

güneşibeklerken

Üye
valla 8.1 ile microsoft ya batacak ya da adam olacak. bu fırsatı iyi değerlendirmezse kullanıcıların çoğu göç edecek android ya da ios'a. bu kadar güzel ve rahat bir işletim sisteminin içine etmezler inşallah.
microsoft batıcak apple batıcak cümleleri maziden ibaret gibi birşeydir dunyanın devleri bir tek kalemde nasıl batar tartışalbilir konu. Bence wp8.1 de microsoft yukselicek.

PureFood

PureFood

Üye
microsoft batıcak apple batıcak cümleleri maziden ibaret gibi birşeydir dunyanın devleri bir tek kalemde nasıl batar tartışalbilir konu. Bence wp8.1 de microsoft yukselicek.
batmak kelimesini mecazi anlamda tekrar yorumlamanızı öneririm.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL920'me de Black isterim :hih:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu haber pek de bizi ilgilendirmiyor. Zira Kanadalı Telus adlı operatör Windows Phone platformunda güncellemeleri genellikle en son veren operatörlerden biri. Hatta operatör dışı satılan unlock cihazlar çok yakın zamanda güncellemeyi almaya başlayabilir.

musti15fb

Üye
Hakikaten bunların güncelleme vermesi falan beklenmez, herkes Kasım ayında verilecek diyordu. Aralık ayındayız daha ortada belirli bir tarih yok. Zaten telefonum serviste sorunlar yaşadım, tüketici haklarına gittim direk para iadesi istedim. İnşallah geri verirler gider direk Apple alırım. Geçen XDA'da okudum "Microsoft mobil sektöre bulaşmasın" yazan sonuna kadar haklı.

güneşibeklerken

Üye
Hakikaten bunların güncelleme vermesi falan beklenmez, herkes Kasım ayında verilecek diyordu. Aralık ayındayız daha ortada belirli bir tarih yok. Zaten telefonum serviste sorunlar yaşadım, tüketici haklarına gittim direk para iadesi istedim. İnşallah geri verirler gider direk Apple alırım. Geçen XDA'da okudum "Microsoft mobil sektöre bulaşmasın" yazan sonuna kadar haklı.
bu günden itibaren kesinlikle ne 1520 ne 1020 alınmaz güncellemeler kesinlikle berbat sistem yeniymiş ne yenisi 1.bucuk yıl oldu oyunların gelmesi 512mb ram desteklemiyor ooo saymakla bitmez verdik para diye koruyoruz

• Beğen
Tepkiler: musti15fb
ferit.61

ferit.61

Üye
Zaten bunların güncellemeleri artık cidden nefretlik oldu.

Güncelleme de bir cacık yok zaten harbiden beklediğimize değecek, bir Nokia nın işte Amber i Black ın da iş var.
Microsoft yedi bitirdi milletin ömrünü.

Bu arada 925 i mi sattım zarar da olsa az 32gb lığa çevirmek için ama şu an daha almadım, bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı da pek alasım gelmiyor.
Muallaktayım, elimde külüstür bir cihaz var geçici olarak.Hç sorma arkadaş.

Hala cihaz çıkartıyorlar deli gibi, bir de daha çıkmadan başka cihazın görselleri çıkıyor.
Biz de global gelse de bizde keklensek diye bekliyoruz. Adamlar satıp satıp telefonları voleyi vuracak ondan sonra beyler yeni cihazları bekleyin WP9 WP10 lar la gelecek, sizinkiler çöp diyecekler :)

güneşibeklerken

Üye
Zaten bunların güncellemeleri artık cidden nefretlik oldu.

Güncelleme de bir cacık yok zaten harbiden beklediğimize değecek, bir Nokia nın işte Amber i Black ın da iş var.
Microsoft yedi bitirdi milletin ömrünü.

Bu arada 925 i mi sattım zarar da olsa az 32gb lığa çevirmek için ama şu an daha almadım, bu güncelleme muhabbetlerinden dolayı da pek alasım gelmiyor.
Muallaktayım, elimde külüstür bir cihaz var geçici olarak.Hç sorma arkadaş.

Hala cihaz çıkartıyorlar deli gibi, bir de daha çıkmadan başka cihazın görselleri çıkıyor.
Biz de global gelse de bizde keklensek diye bekliyoruz. Adamlar satıp satıp telefonları voleyi vuracak ondan sonra beyler yeni cihazları bekleyin WP9 WP10 lar la gelecek, sizinkiler çöp diyecekler :)
bence bundan sonra hiç lumia bakma kaça sattın :D

blackss

Üye
gidin android alın da hem 6 ayda telefon elinizde şişsin hemde eskisin birde 1 sene sonra güncelleme alırmıyız diye kara kara düşünün :))

musti15fb

Üye
gidin android alın da hem 6 ayda telefon elinizde şişsin hemde eskisin birde 1 sene sonra güncelleme alırmıyız diye kara kara düşünün :))

Android de çok kasıyor niye bulaşayım elimdekini zor kullanıyorum. Fiyat politikalarını tasvip etmiyorum ama Apple bir başka. Bir iPhone servise verin birde Lumia 925. Bir Apple güncellemelerine bakın adamlar yılda bir çıkarıyorlar koca bir işletim sistemi, bununlada kalmayıp herkese aynı anda. Birde WP8 güncellemelerine bakın yılda 2 güncelleme verip kamera sorunu ve bildirim sorununu tam çözemediler.

Şimdi yeni diyeceksiniz ama 1 yıl oldu hala küçük sorunlarla uğraşıyoruz.

Kimse ile tartışma çıkarmak istemiyorum ama yukarda yazdıklarım için haksız değilim.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benimde microsofta son şansım bu iki güncelleme öldürene kadar bu telefonu kullanırım ondan sonrada gider apple alırım kahrolsun microsoft dünyanın parasını kazanın sonrada yok şu gün olmadı bugün bugün olmadı yarın olmadı ....??????
ben nokia kullanmaktan zevk alıyordum şimdi nefret ediyorum arkadaş

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
haber madem yanlış ne bekleniyor konu artık kapatılsın ?

blackss

Üye
iphone 5 kullandım arkadaşım 4 inc ekranda oyun oynamak film izlemek internette gezinmek bana zevk vermedi. Tabi bunlar zevk meselesi lumia 920 kullanmıştım 1 yıl önce sattım bir dünya telefon aldım htc one lg g2 iphone 5 vs. Aklımın bir köşesinde yine Nokia yine Windows sistemi kalmıştı bunuda lumia 925 alarak mutlu son ile bitirdim:)

ferit.61

ferit.61

Üye
Geçenlerde elime 1020 aldım.
Gerçekten güzel kasası ve 925 kadar kalınlığı ve hafif. Adamlar yapmış eyvallah hatta içimden de geçti hani daha uygun olsa alınır.

Ama gel gelelimki bu güncellemeler vs.. can sıkma olayını çoktan aştı artık.
Adamlar resmen kobay etti bizi, güncelleme ile gelecek özelliklere bak arkadaş,
ekran döndürme kilidi seçeneği, belki dosya yöneticisi (o da microsoft çok ksıtlı ve dandik birşey verecek ve muhakkak bir programa bağlayacak onu güvenlik (offline-online) adına)

Şunu her zaman dedim dehşet özellikler filan istemiyor burada çoğu arkadaşım şu anlık bence.
Olması gerekenler bir olsunda yeter.

Ama şunun için helal olsun diyeceğim..

EY MİCROSOFT,
HELAL OLSUN Kİ SANA, EKTRA DEĞİL DE SİSTEMİN STANDARTINDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLERİ BİLE GÜNCELLEME İLE VERECEĞİM DİYE İNSANLARDA SAHTE MUTLULUK OLUŞTURDUN.
O HALE GETİRDİN Kİ KULLANICILARI, KİMSE YENİ BİRŞEYİ BEKLEMENİN UMUDU DEĞİL, EKSİKLİKLERİN TAMAMLANMASI UMUDU İLE BEKLİYOR. ADAM EKRAN KİLİDİ GELİYOR DİYE SEVİNİYOR, ADAM BLUETOOTH DAYA İYİ ÇALIŞACAKMIŞ DİYE SEVİNİYOR, ADAM BİLDİRİM MERKEZİ, KAMERA DÜZELECEKMİŞ DİYE SEVİNİYOR...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve musti15fb

musti15fb

Üye
925 ve film izlemek hangi formatları açtığını bilsem bende izleyebilirdim. Dvix açmıyor, altyazılı film zaten oynatmıyor. Telefona attığım filmlerin bazıları Video'da görünüyordu. Bazıları görünmüyordu, görünenlerinde bazıları açılmıyordu. Evet iPhone'un ekranı küçük ama hiç izleyememekten iyidir. Büyük ihtimalle iPhone 6'da ekran biraz büyür, 4.2 ya da 4.5 inç olur yeter.
Geçenlerde elime 1020 aldım.
Gerçekten güzel kasası ve 925 kadar kalınlığı ve hafif. Adamlar yapmış eyvallah hatta içimden de geçti hani daha uygun olsa alınır.

Ama gel gelelimki bu güncellemeler vs.. can sıkma olayını çoktan aştı artık.
Adamlar resmen kobay etti bizi, güncelleme ile gelecek özelliklere bak arkadaş,
ekran döndürme kilidi seçeneği, belki dosya yöneticisi (o da microsoft çok ksıtlı ve dandik birşey verecek ve muhakkak bir programa bağlayacak onu güvenlik (offline-online) adına)

Şunu her zaman dedim dehşet özellikler filan istemiyor burada çoğu arkadaşım şu anlık bence.
Olması gerekenler bir olsunda yeter.

Ama şunun için helal olsun diyeceğim..

EY MİCROSOFT,
HELAL OLSUN Kİ SANA, EKTRA DEĞİL DE SİSTEMİN STANDARTINDA OLMASI GEREKEN ÖZELLİKLERİ BİLE GÜNCELLEME İLE VERECEĞİM DİYE İNSANLARDA SAHTE MUTLULUK OLUŞTURDUN.
O HALE GETİRDİN Kİ KULLANICILARI, KİMSE YENİ BİRŞEYİ BEKLEMENİN UMUDU DEĞİL, EKSİKLİKLERİN TAMAMLANMASI UMUDU İLE BEKLİYOR. ADAM EKRAN KİLİDİ GELİYOR DİYE SEVİNİYOR, ADAM BLUETOOTH DAYA İYİ ÇALIŞACAKMIŞ DİYE SEVİNİYOR, ADAM BİLDİRİM MERKEZİ, KAMERA DÜZELECEKMİŞ DİYE SEVİNİYOR...

Kardeş yazdıklarının altına imzamı atarım. 925 kullanırken bende heyecanla GDR3 bekliyordum, telefon servise gitti sorunlar yaşadım. Sanki yüzüme su atıp uyandırdılar. Yahu daha güncelleme takvimi yayınlayıp sözünün tutamıyor firma (mobil için). Nokia'yı, Microsoft aldı güncellemeyi ilk HTC aldı. Tamam GDR 2'de güncellemesinde hatalar oldu ama GDR3 ile düzeldi. Ama zaten o dönemde HTC'den çok müşteri kaybetti, insan çevirdiği bir altyazıyı bile kontrol ediyor birkaç defa.. Bu firma bunuda mı yapamıyor.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61

Üst Alt