+ Nokia BL-6F 1200 mAh %100 Orjinal Batarya , Resimli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
+ Nokia BL-6F 1200 mAh %100 Orjinal Batarya , Resimli
Arkadaşlar Öncelikle Herkese İyi Günler Diliyorum ,

Bir Kaç Ay Önce Nokia Teknik Servise Gidip Orjinal 1200 Mah Batarya İstiyorum Dedim , Ne Kadar Dedim , 75 Tl Dediler , Bende Verdim . Benim Telefonum Nokia N96 , Ama Batarya N96 Da Desteklenmiyormuş , Sadece Bl-5f Çalışıyormuş. Ben De Gittim Nokia Teknik Servise , Ürün İadesi Kabul Etmediler , Batarya Bende Kaldı Öyle Hiçbir İşime De Yaramıyor.. 1 Kere Bile Kullanmadım.. 75tl Verdim , Zaten Etiketinde Yazıyor , Eğer Mümkünse Bataryayı Nokia Teknik Serviste Den Orjinalmi Değil Mi Diye Sorgulatabilirsiniz..

Batarya Yı Satıyorum Teklifi Siz Verin

Mersin-Tarsus-Adana Elden Teslim .

Kargoyla Da Gönderebilirim Ama Pek Anlamam Kargo İşlerinden

4shared.com/photo/njMudM5n/file.html

----------Eklendi @ 21:03:43 ---------- Yazıldı @ 21:01:04 ----------

----------Eklendi @ 21:05:56 ---------- Yazıldı @ 21:03:43 ----------

----------Eklendi @ 21:08:21 ---------- Yazıldı @ 21:05:56 ----------

----------Eklendi @ 21:12:05 ---------- Yazıldı @ 21:08:21 ----------

Arkadaşlar satmam gerekli takas da olabilir.

----------Eklendi @ 21:12:27 ---------- Yazıldı @ 21:12:05 ----------

Paraya ihtiyacım var

Otuz

Üye
ne alakası var kardeşim orda aldın yakıp deneseydin madem almıyorlar yerine uyumlu batarya versinler ne demek almıyorlar tüketici hakları mahkemesine gidecem de onlara tık olmasa git inan bana hakkını alırsın

tosbam

Üye
Doğru söylüyor öncelikle ÜRÜNÜ IADE ALMAK ZORUNDALAR sonra da DEĞIŞTIRME ALTERNATIFI SUNMA ZORUNLULUKLARI DA VAR.tüketici mahkemesi iki gün gibi kısa bir sürede durumu çözüyor.ve üstelik firma devlet nezdinde mimleniyor.bence bu hareketleri cezaya münhasır ve onlara en büyük ceza onları şikayet etmen.lütfen duyarlı olalım böyle kötü niyetli,vatandaşın parasına göz diken insanlara iş yaptırmayalim!! Inşallah hakkını alırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt