Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

veliozmez

veliozmez

Üye
sürüm kaç onun

ilkay0258

Üye
sana helal olsun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hocam benim bi arkadaşımın nokia 701 fp2 telefonu var benden rica etti telefonu hackler misin ben de olur dedim ama bi şeyi anlamadım hani demişsin ya uygulama her kod verdiğinde onu yapıştıracaz. onu nereye yapıştıracaz.Sadece burda sıkıntı var bi el atsan da yardım etsen.:)

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
hocam benim bi arkadaşımın nokia 701 fp2 telefonu var benden rica etti telefonu hackler misin ben de olur dedim ama bi şeyi anlamadım hani demişsin ya uygulama her kod verdiğinde onu yapıştıracaz. onu nereye yapıştıracaz.Sadece burda sıkıntı var bi el atsan da yardım etsen.:)
dosyaları gerekli klasöre yapıştır dediğinde safe mngr uygulaması sana kod gösteriyor örnek 1234 gibi, onu yazıp tamam deyince işlemi tamamlıyor bu kadar basityani kodu bi yere yapıştır demiyor. Dosya yapıştır işlemi sırasında cıkan kodu girip onaylıyon. Telefona gelen internet ayarı gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve noss_bar
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
ben bu yöntemle n8imi hackleyebilir miyim.(zaten hackli sadece yeni rompatcher için) bide instalserver.exe'yi yine c:/sys/bin konumuna atmam lazım mı? :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
n8 için bunu yapman yeter böyle ayrıntılı işlemlere gerek yok n8 daha basit hackleniyor

Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:

Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı)
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun. ve yamaları uygulayıp otomatik başlatmaya ekleyin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
n8 için bunu yapman yeter böyle ayrıntılı işlemlere gerek yok n8 daha basit hackleniyor

Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:

Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı)
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun. ve yamaları uygulayıp otomatik başlatmaya ekleyin.
Yok hocam tel zaten hacli sadece yeni rompatcher için sormuştum olur mu :)

olumsuz4575

olumsuz4575

Üye
s.a nosbar hocam benim fp 113.010.1506 yazılım sürümü yapsam olurmu acaba telfculara soruyorum hack yapılıyomu diye adam oda ne diyo bu işi pek bilen yok şimdiden tşkler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 olanı yapacaksın olur tabi olmaz diye birşey yok

olumsuz4575

olumsuz4575

Üye
agam sabahtan beri uraşıyom cook karışık bişi gizli klasörler var arayıp duruyorum nosbar agam nede oturuyon sen gelemde bi elden geçir şü tlfnu başım agrıdı ya ben sana kurban şu işi hallet

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaparsın yaparsın sakin sakin 5dk nı almaz

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
olumsuz4575

olumsuz4575

Üye
ben bu işin içinden çıkamıcam saol genede çince bişiler kurdum sonra kaldırdım gece sakin kafayla deniyemgaliba yaptım cook saol nos kardeşnosbar kardeş bu hacklendini nasıl anlıcaz herşeyi tmm oldu ama hacklendini hacklenmedini bilmiyommenüde yetkiler war onu silcemmi yoksa kalcakmı ne işe yarıyo format attımızda herşeyi baştanmı yapcaz bidaha

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
ben bu işin içinden çıkamıcam saol genede çince bişiler kurdum sonra kaldırdım gece sakin kafayla deniyemgaliba yaptım cook saol nos kardeşnosbar kardeş bu hacklendini nasıl anlıcaz herşeyi tmm oldu ama hacklendini hacklenmedini bilmiyommenüde yetkiler war onu silcemmi yoksa kalcakmı ne işe yarıyo format attımızda herşeyi baştanmı yapcaz bidaha
unsigned uygulama indirip kuracansakın silme haa, zaten hacki ordan aktif ediyon, yetkilr içindeki open ile install Serveri yeşil yap hack aktif olacak

olumsuz4575

olumsuz4575

Üye
ok kardeş saol walla bişi yükledim olmuş anladım ama format attımızda gidicek bidaha baştan uraşcazmı

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
evet format atarsan gider

• Beğen
Tepkiler: olumsuz4575

Üst Alt