sanırım rar indirmesi yarım kalmış tek indirmen gerekirselam lar özeldende msj atım ancak . olmuyor yardım edermısınız..
Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindeki dosyalar winrar hatası veriyor
-AgileBlocker_0x20029966.R14
-AgileServer_0x20029967.R14
-AgileBlocker_0x20029966.R31
-AgileServer_0x20029967.R31
ingilizce varsa elinde onunla direk yapabilirsin. Sanırım anlamadın veya ben anlamadım programı türkçeye çevirmemi istiyosun ama ben orjinal sis içinde tek harf değiştirsem uygulamanın imzası kayboluyor hacksiz tellere yüklenmiyor amacımızda hacklemek zaten o zaman nasıl olacak ? o yüzden elinde ingilizce orjinal imzalı safe varsa onunla copy paste derken pc işlemini atlayıp geri kalan işlemleri yapabilirsin ingilizce olarak
baktn mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur ınşallah ıyı gzldrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur ınşallah ıyı gzldrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur ınşallah ıyı gzldrLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur ınşallah ıyı gzldr bak bi
tamam da komple türkçe yaptım zaten ben safeyi dil dosyalarını pc ile e ye atman yeterli ve bu şart uygulama içine koyamam uygulamanın imzası gider imzasız uygulama hacksiz telelre kurulmuyor imzalamanın yoluda yok o yüzden şimdilik tek yol bu anlatımOlsun safe ıngzce olsnda kısadan aralardaki yazı turkce yszsan bari
Pc yok safe ıngılzce si var bnde onunla yapcm baska yolu yok gıbıtamam da komple türkçe yaptım zaten ben safeyi dil dosyalarını pc ile e ye atman yeterli ve bu şart uygulama içine koyamam uygulamanın imzası gider imzasız uygulama hacksiz telelre kurulmuyor imzalamanın yoluda yok o yüzden şimdilik tek yol bu anlatım