Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi tamam da bilgisayarla yapılması gereken işlem safe mangeri türkçeye çevirecek dil dosyalarını atmak zaten :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam lar özeldende msj atım ancak . olmuyor yardım edermısınız..
Safe Manager Türkçe E Resource Apps.zip içindeki dosyalar winrar hatası veriyor
-AgileBlocker_0x20029966.R14
-AgileServer_0x20029967.R14
-AgileBlocker_0x20029966.R31
-AgileServer_0x20029967.R31
sanırım rar indirmesi yarım kalmış tek indirmen gerekir

veliozmez

veliozmez

Üye
Olsun safe ıngzce olsnda kısadan aralardaki yazı turkce yszsan bari

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim paylaştığım çinceki :) ingilizce varsa elinde onunla direk yapabilirsin. Sanırım anlamadın veya ben anlamadım programı türkçeye çevirmemi istiyosun ama ben orjinal sis içinde tek harf değiştirsem uygulamanın imzası kayboluyor hacksiz tellere yüklenmiyor amacımızda hacklemek zaten o zaman nasıl olacak ? o yüzden elinde ingilizce orjinal imzalı safe varsa onunla copy paste derken pc işlemini atlayıp geri kalan işlemleri yapabilirsin ingilizce olarak

• Beğen
Tepkiler: veliozmez ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bu rompachterplus dolaşmaya başladı her yerde içinde tek bi dosya fazlası var

RomPatcherPlus2.r16

bu ne işe yarıyor

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
r16 rusça dil dosyası ve eklentindeki sis dosyası imzasız hacksiz ve hackli tellere kurulamaz standart imza olsa bile ldd ldd dosyalarının yetkileri tam erişim izni istiyor öyle standart bir imza da değil çok özel bir imza gerekiyor ve bu güne kadar sadece antivirüslerede gördüm o imzayı ve biz daha normal imza olayını aşamamışken buna imza yapmak imkansiz gibi nokia içinden bir fare çıkmazsa o ayrı ve zaten bu zamana kadar hep antivirüslerle hack yapmamızın nedeni bu sys bin ve resource app klasörlerine erişebilen dosya yükleyebilen tek uygulamalar antivirüslerdir. ve bir o kadar ironiktir ki güvenlik uygulaması ile hack yapmak antivirüsün amacı ne doğurduğu sonuç ne :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
bilgi için teşekkürler :)

veliozmez

veliozmez

Üye
bu hacksız oluyr işe yarar mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
link yönlendirmeli tekrar başka bir siteye ekleyip paylaşır mısın bakayım

veliozmez

veliozmez

Üye
buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr bak bi
buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr buyur ınşallah ıyı gzldr bak bi
baktn mı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama kendince imzalı bakalım olacak mı kurulacak mı
teste başlayacağım birazdan

• Beğen
Tepkiler: veliozmez
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olsun safe ıngzce olsnda kısadan aralardaki yazı turkce yszsan bari
tamam da komple türkçe yaptım zaten ben safeyi dil dosyalarını pc ile e ye atman yeterli ve bu şart uygulama içine koyamam uygulamanın imzası gider imzasız uygulama hacksiz telelre kurulmuyor imzalamanın yoluda yok o yüzden şimdilik tek yol bu anlatım

• Beğen
veliozmez

veliozmez

Üye
tamam da komple türkçe yaptım zaten ben safeyi dil dosyalarını pc ile e ye atman yeterli ve bu şart uygulama içine koyamam uygulamanın imzası gider imzasız uygulama hacksiz telelre kurulmuyor imzalamanın yoluda yok o yüzden şimdilik tek yol bu anlatım
Pc yok safe ıngılzce si var bnde onunla yapcm baska yolu yok gıbı

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok olsa içine koyup paylaşmaz mıyım imza yüzünden koyamıyorum dediğin gibi ingilizce ile yaparsın ee onuda geçtiğim bana gönderdiğim rompacher i kursana onu kurarsan burdaki işlemin tek bir tanesini yapman gerekmez emin ol o sis kurulsa bu konuyu senin üzerine devredecem bütün alkışlar ve beğeniler sana gelecek söz

• Beğen
veliozmez

veliozmez

Üye
yapardmda denerdm yani tel su an yanımda degiltel yanımda degıl suan diyelim dafe rompather yuklndi tamamda geri kalan bolumlr nasıl olck acep patches yamaları da kolay daha sını bılmıyfumsymbianmods.heck.in/nokia-belle-fp2-hack.xhtml sunu yapabilsek supr olur ya en basiti bu galibasenin yardımın la yapcz ewelallah

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim cihazda fp2 değil ben hala fp1 deyim evet bu yöntem biraz daha farklı

veliozmez

veliozmez

Üye
ıngılzcem pek yok ondan zorlnym resimlrn arasındaki yazı ları turkceye cevirsen yeterlifp1 geri dönüş mumkun mu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
En son 2. nesillerde mümkün değil diye biliyorum gelişme oldumu takip etmedim tok olduğum için açın halinden anlamam (fp1 olduğum için) ama bu işinde uzman biri çıkıp fp1 ile fp2 nin dosyaları tek tek karşılaştırırsa değişen dosyaları fp1 den alıp fp2 ye koyup fp2 tabanına fp1 tabanı cfw yaparsa o zaman olur bu biraz zaman alan iş ve bilidğim kadarıyla fp1 e fp2 olması için sadece 21mb lık bir değişiklik olmuştu ve nokia hack ile mücadele için hack işleminde kullanılan tüm uygulamaların birer dosyasını yazılıma gömüp yükleme de bileşen hatasına neden olup engel koymuştu tabi durdurmaya yetmedi bunun gibi farklı hack yöntemi çıktı

Son düzenleme:
veliozmez

veliozmez

Üye
ıngılzcem pek yok ondan zorlnym resimlrn arasındaki
yazı ları turkceye cevirsen yeterli kusura bakma yordm seni ama bu onemli

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
ya veli ben mehmet altuntaş ..
o kadar uğraşacağına bi arkadaşından yardım iste internet kafe den bul birini. yapsın 1 dakka sürmez

• Beğen

Üst Alt