Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

veliozmez

veliozmez

Üye
ses yükseltme yapmasını verirmsn

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiç tavsiye etmiyorum ona göre

yalnız bu yama fp1 ve fp2 için nokia 701 603 700 cihazlar için

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
veliozmez

veliozmez

Üye
sagol indirdim ama nasıl yüklicm yada nasıl kuruyorız

By Mustafa

Üye
Çok basitmiş gerçekten. Tabi bu basitlik sizin güzel konu anlatımınızdan geliyor. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: oscartiger ve noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

• Beğen
Tepkiler: oscartiger
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
ses yükseltme nokia 808 içinde geçerlimi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmem denemek laazım sistem aynı sonuçta fp2 de çalıştığı söyleniyor

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
peki hack yapmadan önce c ve e,nin yedeğini almalımıyım hack sırasında silinme durumu yada format olayı gerçekleşirmi? nokia 808,imi ona göre hackleyeceğim

ahmetsengezer

Üye
Kardeşim Allah senden Razı olsun. yemin ederim kafayı yedim en son kaldırıp atıcaktım telefonu. kaç gündür uğraştım hep FP 1 için hack bulabildim. benim telefon Nokia 603 FP 2 ne lanet bişeydir yaa :)

neyse çok teşekkür ederim :) devamını beklerim ...

Başarılar.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
soruma cevap alamadim noss bar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
soruma cevap alamadim noss bar
hack olayında yedek alınacak bir durum yok yani gerekmez hack olayı altı üstü bir uygulama kurmaktan ibaret tabiki bu uygulamanın sağlayacağı tam erişim bakımında önemi büyük ama bu hack işleminde yapılacak bir hata cihaza veya sisteme herhangi bir zarar vermez söz konusu bile olmaz bir iki atık dosya kalır o kadar hacki kaldırmka çok basit uygulamayı kaldırman yeter soft formatta da gider hard formatta da gider yani garanti bakımında hiç kuşkun şüphen olmasın dediğim gibi altı üstü bir uygulama önemli olan sağladığı erişim yetkileri hack yüzünden cihaz bozulmaz bozulduğunu da duymadım diyende yalan söyler bahanesini onda arar burda önemli nokta sağladığı erişim yetkisi sen kalkıp sistem dosyalarına bilerek zarar verirsen veya silersen tabiki cihaz açılmaz bunda suçlu hack mi ? tabiki değil hackte binlerce yama var en önemlileri iki tane sertifkasız uygulama kurmak ve sisteme erişim bunlar yeterince işini görecek ha az önce dedğim gibi olr yanlışlıkla sistemde dosya sildin belli sorun var hard format attın gene mi düzelmedi pc ile telefonun içine nasıl zarar verirsen ver sıfırdan sistem kurma şansında var oda basit biz buna flash atmak diyoruz yani rahat ol maxicep olduğu sürece o telefon her koşulda açılır ve açarız tabiki donanım arızası vermediği sürece :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, infazcı ve İbrahimEsşiz44
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
hack olayında yedek alınacak bir durum yok yani gerekmez hack olayı altı üstü bir uygulama kurmaktan ibaret tabiki bu uygulamanın sağlayacağı tam erişim bakımında önemi büyük ama bu hack işleminde yapılacak bir hata cihaza veya sisteme herhangi bir zarar vermez söz konusu bile olmaz bir iki atık dosya kalır o kadar hacki kaldırmka çok basit uygulamayı kaldırman yeter soft formatta da gider hard formatta da gider yani garanti bakımında hiç kuşkun şüphen olmasın dediğim gibi altı üstü bir uygulama önemli olan sağladığı erişim yetkileri hack yüzünden cihaz bozulmaz bozulduğunu da duymadım diyende yalan söyler bahanesini onda arar burda önemli nokta sağladığı erişim yetkisi sen kalkıp sistem dosyalarına bilerek zarar verirsen veya silersen tabiki cihaz açılmaz bunda suçlu hack mi ? tabiki değil hackte binlerce yama var en önemlileri iki tane sertifkasız uygulama kurmak ve sisteme erişim bunlar yeterince işini görecek ha az önce dedğim gibi olr yanlışlıkla sistemde dosya sildin belli sorun var hard format attın gene mi düzelmedi pc ile telefonun içine nasıl zarar verirsen ver sıfırdan sistem kurma şansında var oda basit biz buna flash atmak diyoruz yani rahat ol maxicep olduğu sürece o telefon her koşulda açılır ve açarız tabiki donanım arızası vermediği sürece :)
aynen öyle bu kadar yazmaya üşenmedinmi abiya

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır neden üşeneyim açıklamasını iyi yapmalıyım ki anlaşılsın

• Beğen
Tepkiler: nefertiti_ali, İbrahimEsşiz44 ve infazcı
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
sağol değerli bilgilerin için peki sim kartı ve hafıza kartını çıkarmalımıyım hack yaparken gereklimi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır gerekmez

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
tamam sağol

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici