c:/patches klasörüne atsagol indirdim ama nasıl yüklicm yada nasıl kuruyorız
hack olayında yedek alınacak bir durum yok yani gerekmez hack olayı altı üstü bir uygulama kurmaktan ibaret tabiki bu uygulamanın sağlayacağı tam erişim bakımında önemi büyük ama bu hack işleminde yapılacak bir hata cihaza veya sisteme herhangi bir zarar vermez söz konusu bile olmaz bir iki atık dosya kalır o kadar hacki kaldırmka çok basit uygulamayı kaldırman yeter soft formatta da gider hard formatta da gider yani garanti bakımında hiç kuşkun şüphen olmasın dediğim gibi altı üstü bir uygulama önemli olan sağladığı erişim yetkileri hack yüzünden cihaz bozulmaz bozulduğunu da duymadım diyende yalan söyler bahanesini onda arar burda önemli nokta sağladığı erişim yetkisi sen kalkıp sistem dosyalarına bilerek zarar verirsen veya silersen tabiki cihaz açılmaz bunda suçlu hack mi ? tabiki değil hackte binlerce yama var en önemlileri iki tane sertifkasız uygulama kurmak ve sisteme erişim bunlar yeterince işini görecek ha az önce dedğim gibi olr yanlışlıkla sistemde dosya sildin belli sorun var hard format attın gene mi düzelmedi pc ile telefonun içine nasıl zarar verirsen ver sıfırdan sistem kurma şansında var oda basit biz buna flash atmak diyoruz yani rahat ol maxicep olduğu sürece o telefon her koşulda açılır ve açarız tabiki donanım arızası vermediği sürecesoruma cevap alamadim noss bar

aynen öyle bu kadar yazmaya üşenmedinmi abiyahack olayında yedek alınacak bir durum yok yani gerekmez hack olayı altı üstü bir uygulama kurmaktan ibaret tabiki bu uygulamanın sağlayacağı tam erişim bakımında önemi büyük ama bu hack işleminde yapılacak bir hata cihaza veya sisteme herhangi bir zarar vermez söz konusu bile olmaz bir iki atık dosya kalır o kadar hacki kaldırmka çok basit uygulamayı kaldırman yeter soft formatta da gider hard formatta da gider yani garanti bakımında hiç kuşkun şüphen olmasın dediğim gibi altı üstü bir uygulama önemli olan sağladığı erişim yetkileri hack yüzünden cihaz bozulmaz bozulduğunu da duymadım diyende yalan söyler bahanesini onda arar burda önemli nokta sağladığı erişim yetkisi sen kalkıp sistem dosyalarına bilerek zarar verirsen veya silersen tabiki cihaz açılmaz bunda suçlu hack mi ? tabiki değil hackte binlerce yama var en önemlileri iki tane sertifkasız uygulama kurmak ve sisteme erişim bunlar yeterince işini görecek ha az önce dedğim gibi olr yanlışlıkla sistemde dosya sildin belli sorun var hard format attın gene mi düzelmedi pc ile telefonun içine nasıl zarar verirsen ver sıfırdan sistem kurma şansında var oda basit biz buna flash atmak diyoruz yani rahat ol maxicep olduğu sürece o telefon her koşulda açılır ve açarız tabiki donanım arızası vermediği sürece![]()