Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

spletss

spletss

Üye
ARŞİV HASARLI. SAFE MANAGER DOSYASI HASARLI. DÜZELTEBİLİRMİSİN.?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tekrar indir indirmen yarım kalmış

spletss

spletss

Üye
En az 30 Kere indirdim. Her seferindemi yarım kalmış peki .s ?

oscartiger

oscartiger

Üye
Allah razı olsun. adımları bir bir takip ettim ve şu an özgürlüğün tadını çıkarıyorum. telefon şimdi telefon oldu ya.. :D

Tel: 808 pureview belle fp2

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: veliozmez
veliozmez

veliozmez

Üye
701 icin daha buyuk harfli klavye progragramı yok mu sms yazmakta zor oluyr lutfn

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
veli ayarlar > telefon > dil > yazma dili > türkçe > gir "tuş takımı " modunu seçersen . Bu şekil klavye olur t9 ile yazarsın..

• Beğen
Tepkiler: veliozmez
veliozmez

veliozmez

Üye
sağol

• Beğen
Tepkiler: DJ_KAFADAR
DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
:rica:

• Beğen
Tepkiler: neskar12345
veliozmez

veliozmez

Üye
fp2 için değilmi

safak58ozdemir

Üye
Teşekkürler

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Abi önceden yine buradan Hacklemiştim telefonu olmuştu. Bugün formatladım telefonu Hack gitti. Şimdi yine yapmaya başladım ama telefonda C:Private/10003a3f/ içerisinde import/apps diye dosya yok. Kendim o dosyaları oluştursam ne olur ya da bu sorun neden? Abi lütfen yardım ettt :'(

C:Private/10003a3f/ içerisine import/apps dosyalarını oluşturup içerisine attım ve şimdi Hack işlemini bitirdim. Çok sağol abicim :) Bir de şu Joshlog mod nedir? Neye yarar? Abi lütfen ona da bir el at çok merak ettim ne olduğunu :D

Son düzenleme:
oscartiger

oscartiger

Üye
aynen ben de kendim oluşturmuştum o klasörleri. sorunsuzca kurulumu tamamladım. :)

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
Abi önceden yine buradan Hacklemiştim telefonu olmuştu. Bugün formatladım telefonu Hack gitti. Şimdi yine yapmaya başladım ama telefonda C:Private/10003a3f/ içerisinde import/apps diye dosya yok. Kendim o dosyaları oluştursam ne olur ya da bu sorun neden? Abi lütfen yardım ettt :'(

C:Private/10003a3f/ içerisine import/apps dosyalarını oluşturup içerisine attım ve şimdi Hack işlemini bitirdim. Çok sağol abicim :) Bir de şu Joshlog mod nedir? Neye yarar? Abi lütfen ona da bir el at çok merak ettim ne olduğunu :D
bende format atıp yapmıştım kendim klasör oluşturdum yaptım sorun yok. Format attıgından gözükmüyor tekrar kendin oluşturabiliyon

veliozmez

veliozmez

Üye
ben bununla 2 dakikada hack yaptım tek yapmanız gereken 2 tane klasör oluşturmak ve kopyala yapıştır tamamdırnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımsana attığım sonRompthr plus la

• Beğen
Tepkiler: İbrahimTR

hemofili33

Üye
Beyler işe yaradı artık rahat rahat unsigned dosyaları yükleyebiliyorum :biggrin::biggrin::biggrin::cigara:

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
ben bununla 2 dakikada hack yaptım tek yapmanız gereken 2 tane klasör oluşturmak ve kopyala yapıştır tamamdırnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımsana attığım sonRompthr plus la
Vallahi helal. 2 klasör oluştur kop/yapıştır iş bitmiştir. Pc'ye ihtiyaç duymadan telefondan 1 dakikalık iş

veliozmez

veliozmez

Üye
ee oda benden olsun

veliozmez

veliozmez

Üye
oldu mu

• Beğen
Tepkiler: İbrahimTR

Üst Alt