veliozmez
Üye
Bu işten anlıyorsan rahat yaparsınakşam bakamadım sabah yapacam buraya yazarım
![]()
Bu işten anlıyorsan rahat yaparsınakşam bakamadım sabah yapacam buraya yazarım
![]()
teli reflesh miş. İş yattıBu işten anlıyorsan rahat yaparsın
reflesh işte. Nosbarın reslesh fp1 yöntemiyle hackliycem akşamasürüm kaç onun
O olur ıştereflesh işte. Nosbarın reslesh fp1 yöntemiyle hackliycem akşama
dosyaları gerekli klasöre yapıştır dediğinde safe mngr uygulaması sana kod gösteriyor örnek 1234 gibi, onu yazıp tamam deyince işlemi tamamlıyor bu kadar basityani kodu bi yere yapıştır demiyor. Dosya yapıştır işlemi sırasında cıkan kodu girip onaylıyon. Telefona gelen internet ayarı gibihocam benim bi arkadaşımın nokia 701 fp2 telefonu var benden rica etti telefonu hackler misin ben de olur dedim ama bi şeyi anlamadım hani demişsin ya uygulama her kod verdiğinde onu yapıştıracaz. onu nereye yapıştıracaz.Sadece burda sıkıntı var bi el atsan da yardım etsen.![]()

Yok hocam tel zaten hacli sadece yeni rompatcher için sormuştum olur mun8 için bunu yapman yeter böyle ayrıntılı işlemlere gerek yok n8 daha basit hackleniyor
Refresh ve Fp1 için Hack İşlemi
Refresh ve Fp1 Hack için Gerekli Uygulamalar
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlatım
1. Norton.sis yükleyin ve Norton uygulaması başlatın.
2. Sırasıyla Options - Anti-Virus - Quarantine listesine gidin.
3. Seçeneklerden Restore All i tıklayın.
4. Uygulamadan çıkın ve norton uygulamasını kaldırın
5. RomPatcher v3.1 Signed.sisx uygulamasını C ye yükleyin ve başlatın.
6. Rompatcher i başlatın open4all yamasına uygulayın (yeşil olmalı)
7. File browser veya xplore kurun.
8. Bu dosya yöneticilerinden biri ile Install Server RP+ 1.7.rmp dosyasını C:/Patches klasörüne taşıyın. ve c patches klasörü içindeki Install Server RP+.rmp dosyasını silin.
9. Tekrar Rompathcer programını açın ve "Install Server RP+ 1.7.rmp" yamasını uygulayın (yeşil olmalı)
10. Telefonu yeniden başlatın.
11. Rompatcher i türkçe kullanmak için Yetkiler.sis uygulamasını c ye kurun. ve yamaları uygulayıp otomatik başlatmaya ekleyin.

unsigned uygulama indirip kuracansakın silme haa, zaten hacki ordan aktif ediyon, yetkilr içindeki open ile install Serveri yeşil yap hack aktif olacakben bu işin içinden çıkamıcam saol genede çince bişiler kurdum sonra kaldırdım gece sakin kafayla deniyemgaliba yaptım cook saol nos kardeşnosbar kardeş bu hacklendini nasıl anlıcaz herşeyi tmm oldu ama hacklendini hacklenmedini bilmiyommenüde yetkiler war onu silcemmi yoksa kalcakmı ne işe yarıyo format attımızda herşeyi baştanmı yapcaz bidaha