Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
700 başarılı fakat avkon ve bazı modları çalıştırmıyor kulaklık sesi yamasını çalıştıramadım ya teşekkürler

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Safemgr v3.80 Symbian^3 Signed.sisx kardeş bu program mü. yani 15 yada 30 günlük falan deneme mi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
700 başarılı fakat avkon ve bazı modları çalıştırmıyor kulaklık sesi yamasını çalıştıramadım ya teşekkürler
bu hackle mod un alakası yokki hack sistemini açar tam erişim sağlarsın modları c sys bin içine atıyorsan hack sorunusuz demektir mod çalışmıyor demektir fp2 uyumlu modları dene

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bayağı kullandım bu tr çevirmek için hiç sıkıntı yaratmadı kullanım konusunda

ramazan21

Üye
Merhaba kardeşim, bende de 701 var en son FP2 güncellemeli, bende hacklemek istiyorum telefonu fakat telefonun çökmesinden korkuyorum, zaten şu güncellemeyi yaptığıma pişman olmuştum, birde hacklemekten pişman olmayayım, nasıl sorunsuz çalışmaya devam ediyor di mi telefon?
hayırlı geceler

bu arada söylenenlerin hepsini sırasıyla yaptım, 701 FP2 telefonumda başarılı bi şekilde oldu. böyle bir konu açarak yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
leqo35

leqo35

Üye
bütün dosyları attım ama rom pacher gelmedi ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dikkatli şekilde dosyaları yerlerini at mutlaka bir yerde eksik dosya bırakıyorsunudr

leqo35

leqo35

Üye
sağol levent abi 1 dosya kaçmış :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

tosunn34

Üye
çok teşekkür ederim...

serecans

serecans

Üye
kardeşim fp2 ile uyumlu avkon modları çalışmıyoy bende birde effects çalışmıyor kulaklık sesi yükseltmede çalışmıyor neden olabilir yardım edermisin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avkoniçin yeni mod var efekt içinde yeni var kulaklık sesi fp1 de çalışıyor muydu ki fp2 de çalışsın

serecans

serecans

Üye
evet fp1 de çalışıyor du

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangisi o konu linkini atar misin ben bayağıdir arıyorum kulaklık olanını bulamadım bakarsın fp2 ye uydururum

serecans

serecans

Üye
o domain server leri var hani paramserv falan var ya o işte ama kardrşim avkon2 ve effects leri yapamıyorum kardeşim ne olur yardım et senin versiklerini denedim olmadı neden acaba kardeşim fp2 nokia 700 yazılım hatalı olanilirmi ama şu anda hiçbir sorunla karşılaşmadım ???

- - - Eklendi - - -

avkon 2 yi yaptığımda bazı uygulama sembolleri kayboluyof ama pil olmuyor edfects leri söylemiyorum bile o hiç olmuyor

asigsasi

asigsasi

Üye
bunları neyle yapıyorsun manuel mi

serecans

serecans

Üye
evet

asigsasi

asigsasi

Üye

- - - Eklendi - - -

bunu dene

- - - Eklendi - - -

şimdilik beta avkon ve mif ler sorunsuz efektler de biraz düzenleme yapılıyor

serecans

serecans

Üye
yok kardrşim bu da olmadı ya neden olmuyor seçiyorum yeniden başlatıyorum olmuyor ya of

asigsasi

asigsasi

Üye
format atmaya kadar gider bu iş

Üst Alt