Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
:alkis

- Killzone -

- Killzone -

Üye
soft format yada hard format atınca hack i tekrar yapmak gerekio mu

ugr.shnn

Üye
ben f2 gelmden telfnumu hacklemştm. Güncelledm . Hç bi sorun olmadan kullanyorum :)

Lumiance

Lumiance

Üye
arkadaş o neydi öyle çin işkencesi gibi tam bir deli işi :aha: . ama sonunda yaptım :alkis. bu seferde suçluluk psikolojisine kapıldım. kendimi sanki masum bi genç kızın ırzına geçmiş gibi hissediyorum :hmmm :D bu arada :tşk:...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

pezokero

Üye
Abi yaptım herşeyi telefonu kapadım 6. kısımdan sonra tekrar açıyım dedim o 5 noktada kalıyor :/

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon modelin ne n73 ise format çek s60v3 bölümüne bak burası S^3 bölümü

ferarix

Üye
nokıa603 başarılı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

askbank

Üye
Güzel kardeşim eline emeğine bileğine sağlik bende kusursuz olarak çalişiyor tek sorun ''yetkiler'' menüden silinmiyor ve açilmiyor bunu nasil silebilirim yardimin için şimdiden sağol

asigsasi

asigsasi

Üye
Güzel kardeşim eline emeğine bileğine sağlik bende kusursuz olarak çalişiyor tek sorun ''yetkiler'' menüden silinmiyor ve açilmiyor bunu nasil silebilirim yardimin için şimdiden sağol
hiç bir zararı yok bi klasörün içine at dursun

seyfoo52

seyfoo52

Üye
arkadaşım benim cep nokia 700 fp2 ben bunları yapamadım telefonum kabul etmiyor türkçeye çevirmiyor dosyaları üzerine yazmıyor değiştirmiyor

murat6648

murat6648

Üye
dediklerini yaptım ama 5 ci adımda dedin gibi yetkiler isimli yada romptcher isimli bişi çıkmadı

Moruk

Moruk

Üye
Noss_bar çok teşekkürler, eline sağlık tek seferde yaptım oldu ;)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

ugr.shnn

Üye
Nokia 700 başarılı :tşk: :oke:

berk15641

Üye
NOKİA 603 BAŞARILI TEŞEKKÜRLER :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

manisali45

manisali45

Üye
nokia 701 başarılı teşekkürler..

hackermenxx

hackermenxx

Üye
603 başarılı eline sağlık, dostum ,ellerin dert görmesin.yalnız explore ile sys bin içini aradım taradım rompacter plus2.exe ve diğerini bulamadım ikiside menüde kalsa olmazmı yani sorun oluştururmu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun olmaz

Üst Alt