Nokia Belle FP2 Hack işlemi ve Tüm Nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
birşey olmaz yetkiler olanı at bi klasörün içine dursun

Sniper0200

Sniper0200

Üye
bunu yapmayı 2 kere denedim ikisinde de sonum format oldu :( telefoncular anlar mı ya gene bozmak istemiyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
bu yöntem gayet başarılı bir yöntem

mrgoxel

mrgoxel

Üye
C ye kuranlar hiç birşey silmeyecektir. Zaten yeni sis ile üzerine yazılmıştır.

E ye kuranlar için menüde iki rompatcher olur bunlardan elle attığımızı geri almalıyız

hocam çok teşekkürler cesaret edip hackledim 701 i ama son adımda rom patcheri c ye kurmama rağmen menüde 2 adet rom patcher var ne yapmalıyım?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
appshider diye uygulama var menüdeki uygulamaları gizliyor onunla gizleyebilirsin veya Matrixmenürender.xml dosyanı sil ve menün sıfırlanacak o zaman kaybolur

Sniper0200

Sniper0200

Üye
bende resource klasörü çıkmadı E ye kurmama rağmen nasıl türkçe yapıcam bi yardım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon ayarlarıdan depolamayı seç nokia suite değil nokia suite göstermez sana resource yani kaynak klasörünü ok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

ozera01

Üye
resource isimli dosyayı o kadar aramama rağmen bulamadım.kendim kurayım dedim böyle bir dosya var diyor delirecem görmemiş olmam imkansız çünkü

asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu pc ye depolama modunda bagla yoksa göremezsin

ozera01

Üye
nasıl alınacağını bilmiyordum uzun uğraşlar sonucu aldım :D teşekkürler hack işlemi bitti unsigned uygulama denedim başarılı.Eline sağlık nossbar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim :)

twintyyy

Üye
Rom PatcherPlus v3.1 FP2.sisx​
uygulamasını kuruyorum tekrar başlatıyorum rompatcher içine giremiyorum , yeniden başlattıktan sonra onu geçeyim dedim xplore ile girince c/ sys içinde hiçbir dosya yok gözüküyo. c/ resurce/ aps içindekileri sileceğimdede
cant delete file c/resurce/apss/rompatcherplus2.r01 diye bi uyarı veriyor
bu üçüncü deneyişim formatı , gene olmadı gene beceremedim tel n8 belle lütfen yardım ustalar

şuan menüde 2 tane yetkiler var ikisinede girmiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burası n8 için değil refresh hack e bak sen

twintyyy

Üye
teşekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

muraterdem42

Üye
yapamadım!! Son aşamaya kadar geldim rompatcher yükledm ama iki tane oldu ( c: ye yüklememe rağmen) dediğiniz dosyaları sildim ama rompatcherin biri gitmedi ve ikiside girmiyor uygulama yüklemeye çalıştığımda yine sertifika hatası diyor. tüm uğraşlarım boşuna mı gitti yani

elifnur948

elifnur948

Üye
teşekkürler yazılanların hepsini yaptım sonuç olumlu :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapamadım!! Son aşamaya kadar geldim rompatcher yükledm ama iki tane oldu ( c: ye yüklememe rağmen) dediğiniz dosyaları sildim ama rompatcherin biri gitmedi ve ikiside girmiyor uygulama yüklemeye çalıştığımda yine sertifika hatası diyor. tüm uğraşlarım boşuna mı gitti yani

c ye yüklediysen neden sildin silmeyecektin var iki tane olsun appshider diye uygulama var onunla birini gizlerdin :) Tekrar eğer safemangeri kaldırmadıysan ondan sonraki aşamadan tekrar yap

Üst Alt