Bir de şu Joshlog mod nedir? Neye yarar? Abi lütfen ona da bir el at çok merak ettim ne olduğunu 
bende format atıp yapmıştım kendim klasör oluşturdum yaptım sorun yok. Format attıgından gözükmüyor tekrar kendin oluşturabiliyonAbi önceden yine buradan Hacklemiştim telefonu olmuştu. Bugün formatladım telefonu Hack gitti. Şimdi yine yapmaya başladım ama telefonda C:Private/10003a3f/ içerisinde import/apps diye dosya yok. Kendim o dosyaları oluştursam ne olur ya da bu sorun neden? Abi lütfen yardım ettt
C:Private/10003a3f/ içerisine import/apps dosyalarını oluşturup içerisine attım ve şimdi Hack işlemini bitirdim. Çok sağol abicimBir de şu Joshlog mod nedir? Neye yarar? Abi lütfen ona da bir el at çok merak ettim ne olduğunu
![]()
Vallahi helal. 2 klasör oluştur kop/yapıştır iş bitmiştir. Pc'ye ihtiyaç duymadan telefondan 1 dakikalık işLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızben bununla 2 dakikada hack yaptım tek yapmanız gereken 2 tane klasör oluşturmak ve kopyala yapıştır tamamdırnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımnoss bar yaparm demiştim kardeşim yaptımsana attığım sonRompthr plus la
ee oda benden olsun
ee oda benden olsun