güzel. Hep aynı kişiler çamur atmaya devam ediyor. Çamur atanlar (sayfaları gezseniz en fazla 5 kişi olduklarını görürsünüz) aynı mesajı 100 kere atmaktan bıkmadınız mı?
Ben fp2ye güncelledim şuan hiçbir sorun yok. Fp1de sistemi kasan uygulamaların nerdeyse tamamı sorunsuz bu güncelleme ile.
Sorunu olanların sorunuda tamamen hackli sistemi güncellemelerinden kaynaklanmaktadır. Güncelleyecek varsa önce telefonu bi şekilde eski haline döndürüp öyle güncellesin.
Yazacaklarım benim telefonumda(603) keşfedebildiğim özellikler..Malum nokia symbianı terketti, bu yazdıklarım için bişey alacak değilim.
-Kamera en fazla 0.5 snde açılıyor. Çek tuşuna bastıktan 1 sn sonra telefon yeni bir fotoğram çekimi için uygun durumda. Tabi bu hızın birde eksisi var. Odak elinizin her hareketiyle değişiyor. «Bunu engellemek için çoklu çekim modunu seçerek kaymayı en aza indirgeyin.»
-Klavye sorunu olanlar ayarlar>telefon>dil yoluyla klavye dilini İngilizce yapabilir (Türkçe karakterler olmayınca tuşlar baya genişliyor) , kelime tahminini kapatabilir.
-Toplu foto silmek, yollamak için galeri kullanılmıyor. Çok mantıklı;ezbere basıp toplu silim yapmışlığım çok benim. «Dosyalar uygulamasında işlem yapabilirsiniz. İşaretleme, gönderme seçenekleri mevcut.»
-Bul uygulamasında önce klavye gelmiyormuş?! Ben 3 aydır teli kullanıyorum 1 kere dosya arama yaptım oda deneme amaçlıydı.
-Galeriden çıkarken galerinin açık olduğunu belirten simge söndükten sonra bidaha yanıyor. Gerçekten büyük sorun! «Kendilerine neyaptıysa o küçük simge, nerdeyse o simge yüzünden buraya saydıracaklar küfürleri.»
-Telefon kasıyor diyende var; aç gibi herşeyi indirirsen tabi kasar. 100 tane program indirip hızlı olmasını bekleyemezsin. Pcdede durum farklı değil. «Çok program yüklemiş ve şuan bunun yavaşlığını çekenler için; ayarlar>telefon>telefon yönetimi>orjinal telefon ayarları>veri sil ve geri yükle seçeneği sistemin rahatlamasını sağlıcaktır.»
-Nokianın kullanım kılavuzunda belirttiği bir durum var: "Telefonun bataryasını 6-7 günde bir çıkarmanız donma sorununu en aza indirgeyecektir." şeklinde. Tecrübeyle sabittirki açtığınız her uygulamayı kapattıktan sonra bile arkaplanda belli bir miktar belleğin kullanılmasına neden olacaktır. Ve telefonu kapattığınızda telefon bazı işlevlerini devam ettirebilir. Bu öneri de bunun içindir.
Umarın yardımı dokunur sorunu olanlara.