Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

aLLanToyiS

Üye
konu o bundan iyi falan değil. Yenisinin eskisinden tabiki farklı yönleri olacak, ama yenilikleri beğenmiyor diye kimseye suçlama yapılamaz. Kişi o özellillere alışmıştır vazgeçmek istemez, yeniyi eleştirir.

Tabi bu beğenmeme durumu eleştiri olmaktan çıkıp; bu değil, bu da değil, bu hiç değil demenin de burda kimseye faydası dokunmaz. Sadece egosunu yarım yamalak tatmin eder.
O yüzden siz beğenmiyorsanız yazın nedenlerini, gerisini okuyana bırakın, tartışma da çıkmasın..

Çözüm sunmayıp da böyle; hadi ben bıraktım, bakalım kim temizlicek, tarzı girişimlerle insanları meşgul etmeyin, 250 sayfa yazı olmuş. Eminim ki bunların 200 sayfası böyle saçma tartışmalar.

• Beğen
Tepkiler: ASC33

cesur5534

Üye
arkadaşlar 701 de web tarayıcıya facebook.com ana sayfa yapıyorum tarayıcıya girince direk facebook a girmiyor takılıp kalıyor yardımcı olabilirmisiniz ovi suit ten fp2 yüklü içinde.

serecans

serecans

Üye
bendede face takıla takıla iniyor ne zaman gelecek bu fp2 nin düzülmiş hali ya

erollcelik

erollcelik

Üye
Şu bir gerçek symbian tabanlı telefon üretimi büyük ihtimalle sona erdi.2016 ya kadar destek verileceği ise şimdiden yalan oldu diyebilirim.Ben şahsen bundan sonra Nokia alacağımı sanmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Şu anda bazı uygulamalar çıkıyor fakat yakında onlarda kesilecektir.Oyun ise zaten uzun zamandır çıkmıyor.Maalesef gerçek böyle.

- - - Eklendi - - -

Her ne kadar fiyat kalite kıyaslaması yapılınca kalite olarak üstün görünsede symbian tabanlı telefonlar uygulama ve oyun desteği çok önemli.

caglar b

caglar b

Üye
ben telefonumu güncellemenin ilk çıktıgı gün güncelledim. kamera yazılımını begendim ve fp1 e göre tuş açma,kamera,müzik çalar daha pratik (galeri ve tarayıcı sizlere ömür :) ) neyse dedim 2016 ya kadar destek var nokia adeta symbianı yaka paça kapattı ee galeriyi kim adam edecek ,küçük güncelleme falan dediler. en sonunda 6 aylık telefona eski bu yea deyip ,işte bu lumia dediler.

- - - Eklendi - - -

ben telefonumu güncellemenin ilk çıktıgı gün güncelledim. kamera yazılımını begendim ve fp1 e göre tuş açma,kamera,müzik çalar daha pratik (galeri ve tarayıcı sizlere ömür :) ) neyse dedim 2016 ya kadar destek var nokia adeta symbianı yaka paça kapattı ee galeriyi kim adam edecek ,küçük güncelleme falan dediler. en sonunda 6 aylık telefona eski bu yea deyip ,işte bu lumia dediler.

blackcemre

Üye
1.nesil telefonlar downgrade yönünden şanlı çünkü istediğin zaman istediğin yazılıma geçiyorsun.2.nesilcihazlarda downgrade yapılamıyor o yüzden kötü.

- - - Eklendi - - -

Birinci nesil telefonlardada belle refresh yazılımında tarayıcı donuyor herkes belle veya farklı bir yazılıma geçiyor.

cesur5534

Üye
arkadaşlar 701 de web den facebook a giremiyorum varmı bi ayarı bunun.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
mesajım silinmiş neyse sağlık olsun. En başından bir şeyleri ifade etmeye çalışmak hataydı zaten. Ben sana şu kadarını söyleyeyim. Adamlar iphone u 1600 5 ini e 3000 liraya satarken 700 liraya 701 'i öp de başına koy. Yoksa senin verdiğin parayla benim ne derdim olur? 2400 lira verdim diye kaşe yapma yani. Her türlü karlısın, tartışmanın da bi adabı var doğru ama ticaretin de bi adabı yok mu sıfırı 700 lira olan bir şeyin 2. Elini 700 liraya al demen de hoş değil.

şimdi tartişma olacak ama buda bi gerçek!!!
ben nokia603 alacaktim ama son anda fikrimi değiştirdim ve xperia ray aldım !!!
şimdi bana 701 ile takas yap deseler asla yapmam!!!
xperia rayın fiyatını sorarsan 650tl!!!
istersen rayin özelliklerini bi araştır!!! :D

yücel58

Üye
arkadaslar ben 603 ü yeni aldım bu güncellmeyi pcye kurduğum nokia suit aracılığı ile indirdm tele yüklüyorum son asmaya gel,ince tel kapanıyor bağlantı kesildi deniyor sürekli aynı sey oluyor neden acaba

serecans

serecans

Üye
telefon normal bir şekilde açılıyor mu bendede öyle oldu bi sorun yok

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Suit ile yükleme . Direk Flash at gitsin

yücel58

Üye
antivürüsle kameara progrmlarını pcden devredısı bırakmak gerekiyomus arkadaslar .birinden duydum yaptm oldu..

versino2

versino2

Üye
bende hala fp1 yüklü fp2 yükliyim mi dursun mu ? Kullanıcılar nasıl buldu ? Yüklersem geri dönüş de yokmuş herhalde fp1 e o yüzden biraz da güvenmiyorum

ekatin

Üye
Telefonda yeni bir güncelleme var mı diye kontrol ettim.
" Uyg. Uyumluluk düzeltmesi "adında bir güncelleme gördüm. Sizce bu nedir? Daha önceki yazılımda var olan uygulamaların dönüşü mü, ya da şimdikilerin düzeltmesi mi?

cesur5534

Üye
Telefonda yeni bir güncelleme var mı diye kontrol ettim.
" Uyg. Uyumluluk düzeltmesi "adında bir güncelleme gördüm. Sizce bu nedir? Daha önceki yazılımda var olan uygulamaların dönüşü mü, ya da şimdikilerin düzeltmesi mi?

evet bendede görünüyor güncellemek mi lazım bilen varsa söylesin nokia ya güvenimiz kalmadı. Neyin nesidir bu

Aybars97

Üye
Ben güncellemeyi yaptım. Nokia bu düzeltme güncellemesinde de iyi bir iş çıkarmış ve yaptığı bu "düzeltme" nin içine bile bir hata koymayı başarmış ki artık bunların bir hata mı olduğundan şüphelenmeye başladım. Nokia resmen kendi kullanıcılarından kısarak yine kendi ürünü lumia ya yönlendirmeye çalışıyor. Güncellemeye gelince ben pek bir farklılık göremedim. Kamera açılışı yine eski yavaşlığında. Ayrıca eskiden olmayan kilit tuşuna basınca ekranın kapanmaması sadece biraz kararması gibi bir özellik eklenmiş. Ne hoş değil mi ? Wifi da yaşanan bağlantı kopuntuları, internete bağlı olduğun halde internet bağlantısı kuramayan uygulamalar düzeltildi mi incelemeye vaktim olmadı ama şu kadarını söyleyebilirim sonuç yine hayal kırıklığı.

saruman_me

saruman_me

Üye
ne sorunlu güncelemeymiş arkadaş kim yüklemişse nokia ya sayıp duruyor..:/

mfatihdil52

mfatihdil52

Üye
güzel bi güncelleme ama bazı yönlerini androide benzetmeye çalışmışlar

erollcelik

erollcelik

Üye
Symbian bölümünün heyecanı kaçmış.