Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ve gözüme çarpan yenilikleri yazmak istedim öncelikle gerçekten sorunsuz ve süper bir güncelleme geldi ( yani bende hiç bir sorun yok suanda ) sorun yaşayanlar var fakat ben bir sorun yaşamadım daha inş. yaşamamda şimdi gözüme çarpan yenilikleri söyleyim.

Güncelemeyle gelen DNLA Oynat diye bişi var neye yaradığını hala çözemedim cihaz bulunuyor diyor açtığınızda.

Nokia araç modu gelmiş ve gerçekten araçta kullanmak için çok güzel bir uygulama.

Klawye değişmiş ilk basta nefret etmiştim eski klawyeye alıştığım için bununla yazamıyordum fakat şuanda gayet seri ve güzel yazıyorum.

Yeni kilit ekranı gelmmiş ve buna gerçekten bayıldım çok güzel bir kilit açıp kapama sistemi yapmışlar.

Harita güncellenmiş herkes şikayetçi konum bulmuyor diye en fazla 30 SN içinde konumunuzu buluyor ve çok güzel çalışıyor.

Sürüş modunu test ettim çok iyi çalışıyor KM/S bazını bile tam olarak seri bir biçimde doğru gösteriyor.

Arama yaparken geri tuşuna bastığımızda yukarda telefon simgesi çıkıyordu artık bu yukardaki kayan yere geliyor ve çok güzel olmuş böyle olması çok şık ve daha kullanışlı gözüyor.

Yeni widgetler gelmiş özellikle saatler bazında fakat yazı saati ing. olarak gözüküyor en kısa zamanda değiştirirler diye düşünüyorum.

Dungeon Hunter 2 HD oyndan atıyordu FP1'de fakat FP2'de hiç bir şekilde takılma ve atma olmuyor gayet akıcı ve oyundan atmadan oynayabiliyoruz.

Kendi tarayıcısını kullandım fakat pek beğenmedim Opera Miniyi tercih ederim.

Sosyal ağlar güncellenmiş ve çok iyi olmuş eskiden widget olarak eklediğinizde yenile en altta inice gözüküyordu artık direk en üst sol köşede gözüküyor bu da bnm için çok güzel ve kullanışlı olmuş.

Hava tahmini yeni widgeti gelmiş daha ufak ve daha kullanışlı gözüküyor ben kullanmıyorum o ayrı :)

Microsoft Apps 2.01 yükledi mesaj sorunu falan yok hiç bir şekilde mesaj sorunu yaşamadım dünden beri belkide 150 mesaj atmışımdır hiç biride tekrar denede kalmadı.

Yakındaki yerler widgeti gelmiş bunuda sadece bakmak için kullandım benim için pek bişi anlam ifade etmiyor fakat çarşıdayken denedim gerçekten güzel çalışıyor.

Camera tamamen değişmiş çok sade ve güzel olmuş biraz geç açılıyor diyorlar fakat en fazla 5 SN'ye sürüyor yan çevirip açarsanız direk açılıyor ve camerada iyileştirmelere mevcut renkleri falan daha bir canlı ve gerçekçi gösteriyor.

Benim söyleyeceklerim bu kadar daha fazla şey bulursam bu konu altına tekrardan yazarım FP2 benim için çok iyi bir güncelleme oldu :D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Ayrica 603 icin indirdigim FW yi yukleyip link verecegim, isteyen olursa konu acabilirim bunun icin.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bari sen demeseydin böyle şimdi hack yapamayacakmışız gibi geldi fp2 yi. Güncellemesem mi acaba çıkınca.

Hack yapılır ama fw ile zor değil aslında navi ile indir fw yi core yi cooker ile aç kilitler 2c 2c 2c rompacher i göm fazla değil 9 10 dosya bişiy coreyi kaydet tele flashla bitti bunu bikere yap her flasında hackli orjinal fw ni kullanırsın

rompacheri türkçe yapayım bari bişeye benzesin

Ferzan

Ferzan

Üye
Öyle görünüyor tabi yeni rompacher yapıp nokia yaya imzalatmazlarsa ki bu imkansız nokia buna hayatta imza vermez belki arada kaynar bilinmez ama şimdilik fw ile hack yapılacak
ancak sızdırılır böyle birşey yoksa nokia bile bile vermez imzayı imza verecek olsa yazılımın içine göömez o engel olacak dosyaları

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Türkçe rompacher

Gömüceksek bunu gömelim birşeye benzesin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
arkadaşlar güncellemeyi yükledim ve gözüme çarpan yenilikleri yazmak istedim öncelikle gerçekten sorunsuz ve süper bir güncelleme geldi ( yani bende hiç bir sorun yok suanda ) sorun yaşayanlar var fakat ben bir sorun yaşamadım daha inş. yaşamamda şimdi gözüme çarpan yenilikleri söyleyim.

Güncelemeyle gelen DNLA Oynat diye bişi var neye yaradığını hala çözemedim cihaz bulunuyor diyor açtığınızda.

Nokia araç modu gelmiş ve gerçekten araçta kullanmak için çok güzel bir uygulama.

Klawye değişmiş ilk basta nefret etmiştim eski klawyeye alıştığım için bununla yazamıyordum fakat şuanda gayet seri ve güzel yazıyorum.

Yeni kilit ekranı gelmmiş ve buna gerçekten bayıldım çok güzel bir kilit açıp kapama sistemi yapmışlar.

Harita güncellenmiş herkes şikayetçi konum bulmuyor diye en fazla 30 SN içinde konumunuzu buluyor ve çok güzel çalışıyor.

Sürüş modunu test ettim çok iyi çalışıyor KM/S bazını bile tam olarak seri bir biçimde doğru gösteriyor.

Arama yaparken geri tuşuna bastığımızda yukarda telefon simgesi çıkıyordu artık bu yukardaki kayan yere geliyor ve çok güzel olmuş böyle olması çok şık ve daha kullanışlı gözüyor.

Yeni widgetler gelmiş özellikle saatler bazında fakat yazı saati ing. olarak gözüküyor en kısa zamanda değiştirirler diye düşünüyorum.

Dungeon Hunter 2 HD oyndan atıyordu FP1'de fakat FP2'de hiç bir şekilde takılma ve atma olmuyor gayet akıcı ve oyundan atmadan oynayabiliyoruz.

Kendi tarayıcısını kullandım fakat pek beğenmedim Opera Miniyi tercih ederim.

Sosyal ağlar güncellenmiş ve çok iyi olmuş eskiden widget olarak eklediğinizde yenile en altta inice gözüküyordu artık direk en üst sol köşede gözüküyor bu da bnm için çok güzel ve kullanışlı olmuş.

Hava tahmini yeni widgeti gelmiş daha ufak ve daha kullanışlı gözüküyor ben kullanmıyorum o ayrı :)

Microsoft Apps 2.01 yükledi mesaj sorunu falan yok hiç bir şekilde mesaj sorunu yaşamadım dünden beri belkide 150 mesaj atmışımdır hiç biride tekrar denede kalmadı.

Yakındaki yerler widgeti gelmiş bunuda sadece bakmak için kullandım benim için pek bişi anlam ifade etmiyor fakat çarşıdayken denedim gerçekten güzel çalışıyor.

Camera tamamen değişmiş çok sade ve güzel olmuş biraz geç açılıyor diyorlar fakat en fazla 5 SN'ye sürüyor yan çevirip açarsanız direk açılıyor ve camerada iyileştirmelere mevcut renkleri falan daha bir canlı ve gerçekçi gösteriyor.

Benim söyleyeceklerim bu kadar daha fazla şey bulursam bu konu altına tekrardan yazarım FP2 benim için çok iyi bir güncelleme oldu :D

Yazın güzel teşşekür ederim ama hayal gücümü çok zorladın birde resim eklesen süper olacak

ahkus

Üye
slm dün nokia 701 e fp2 yi güncelledim ama hiç memnun değilim. 701 fp2 sorularım için yardım edecek arkadaş yokmu? 1. sorum ön kameraya geçiş için fp1 de dokunmak için simge vardı bunda yok varsa nerede? ve2. sorum 6 mp ile 8 mp foto. çekitikten sonra çekilen resime zoom yapıyorum ama görüntü kötü ve bulanık nasıl düzeltebilirim. şimdiden tşk ler
not: orjinal fp1 e nasıl dönerim geri dönüş varmı nasıl? acil yardım

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar ışık ekran kapalı iken iletim raporuna bildirim ışığı yanıp sönüyormu sizde de

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

bazı sorunlardan dolayı fp2 güncellemesi geri çekilmiş sanırım

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Geri çekildiyse bu ilk olur. :D

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Valla arkadaşlar tel nokia 700 fp2 ye güncelledim.
Eksikliklik olarak gördüklerim :
1.galeride fotolara zum yapılmıyor,hatta menüde foto düzenleme prog. yok
2.pin kodunu girerken yeni şekilli olmuş fakat rakamların altında harf yok
3.oyunlar yok fp1de angry birds,fruit ninja falan vardı.
4.hala equlazer ayarları yapılamıyor.
5.kameradan çıkarken no tuşu ile çıkılıyor.

Şimdilik bunlar tabi
Birde o ilk ekranda bul yerine kilit programı olsaydı umarım arkadaşlar yaparlar.

KKIVANCC

KKIVANCC

Üye
Nelerin resimlerini istiyorsunuz daha açıklayıcı olursanız çekip yollamaya çalışayım :) tabi önce ekran görüntüsü alma konularına bakmam lazım daha önce hiç yapmamıştım ama sorun değil hallederim bir şekilde :)

punisher123

punisher123

Üye
arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yeni farkettim artık webde gezerken boş alana basılı tuttugunuzda seçeneklerde uygulama olarak yükle var,siteyi uygulama olarak menüye ekliyor.

sonerrap

sonerrap

Üye
video düzenleme programı ve nokia müzik acılmıyo bide mesaj yazarken arada ekran ışıgı sönüp geliyo gibi sanırım bu sorunlardan dolayı geri cekildi geldiginde inş biz yükleyenlere flash atmak zorunda bırakmazlar :D

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar daha önce varmıydı bilmiyorum ama ben yeni farkettim artık webde gezerken boş alana basılı tuttugunuzda seçeneklerde uygulama olarak yükle var,siteyi uygulama olarak menüye ekliyor.
yeni gelen özellik o önceden yoktu

asigsasi

asigsasi

Üye

bu arama butonuna ekranda gerek yoktu hem kötü durmuş hemde extra button kullanımını etkilemiş

- - - Eklendi - - -

alfasayısal tuş takımın da yön tuşları yok

- - - Eklendi - - -

rehber ve mesajlar da kinetix kaydırma var gibi geldi bana

- - - Eklendi - - -

eskiden fp1 de web tarayıcı ve opera mobil ile maxicep masaüstü görünümünde açıyordu şimdi fp2 de açmıyor

- - - Eklendi - - -

millet tuş kilidine bayıldım desede benim hiç hoşuma gitmedi

- - - Eklendi - - -

nerden güncelledim diye kendi kendime soruyorum

Üst Alt