Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
o yanlış bişey orjinali gibi hızlı çalışacağını sanmam

+1

güncelleme yapacağınız zaman yedeklemelerinizi yapın hard format atın yazılımı en baştan temiz bir sistemin üzerine kursunki kalıntılar çöp dosyalar sistemi yormasın illa kalabiliyor. Hafıza kartınızıda yedekleyip dosyalarınızı sonradan atarsanız güncellemeye yükledikten sonra yazılımsal sorunlar yaşama ihtimaliniz daha düşük olur.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

benderhomer

benderhomer

Üye
Benim 603 telefonumda hala gözükmedi güncelleme

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Nokia güncellemeleri şimdilik sunucudan kaldırmış. Bunun sebebi de bazı sorunların olması: güncellemeden sonra telefonun açılmaması, Nokia Müzik problemi, Video düzenleyici problemi, Kilit ekranı problemi.

hemen erken farketmişler çekmişler anlaşılan bir hafta daha bekleriz gibi

ender04

ender04

Üye
kadesim bede701 var *#0000# yapıyorum güncellemeleri kontrol et diyorum hiçbir güncelleme yok diyor

QUANTİN

QUANTİN

Üye
güncelleştirmeyi kaldırdılar geçmiş olsun kaç gün beklersek artık :off:

okitox

okitox

Üye
mesajlarda bi bozukluk yok mu yav bende mi var sadece yoksa. Sanki stabil degil gibi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sakin olun millet görülmemesi normal nokia güncellemeleri geri almiş çok şikayet olduğundan. Bugün yarin düzelir. Yalniz güncelleme yapan arkadaşlar!!! Noss_bar arkadaşimiz hack için uğraşiyor iki dk zaman ayirin da ilerde işinize yarayacak birşeye siz de el atin!!! Ayiptir ya vallaha ayiptir!!!

versino2

versino2

Üye
hack yoksa ben yüklemem .çünkü rom patcher ile sesi artırıyorum yoksa ses yeterli gelmiyor bana.telefonum 701.deneyen var mı hack

john453

Üye
Nokia güncellemeleri şimdilik sunucudan kaldırmış. Bunun sebebi de bazı sorunların olması: güncellemeden sonra telefonun açılmaması, Nokia Müzik problemi, Video düzenleyici problemi, Kilit ekranı problemi.

Linke baktım. Sorunlardan ziyade daha önceden bilinen değişim listesinden ve hoşnutluklarından bahsediyorlar daha ziyade. Ancak ben yeni dosyanın ufak tefek hataları olduğundan eminim ve FP2'nin tekrar serverlardan kaldırılmasını biraz garip bulmakla birlikte çok ta şaşırmadım aslında.

neden;

1- Avea kullanıyorum ve SIM kartı taktığımda hiçbir extra işlem yapmaya gerek duymadan normalde mesaj merkezi numaraları vs tanınırdı. Ancak FP2'de cihaz GÖRMEDİ, TANIMADI!

Atılan msj'lar giden kutusunda takılıp kaldı öylece. Mesaj geliyordu ama ısrarla gitmiyordu! SMS Mesaj Merkezi numarasını manuel olarak elle girmek zorunda kaldım girdim ancak msj'lar yine inala gitmemeye devam etti!

2- What's Up uygulamasındaki klavye tek kelime ile berbat oldu! En basitinden "görüşelim" kelimesini bir türlü yazamadı (t9 modunda) Hatta gö'den sonra hiçbir şey yazamadı. SMS'yi kontrol ettim orada sıkıntı yoktu ve "görüşelim" doğru olarak yazdı enteresan şekilde. FP1'de ise bir sorun yoktu ve whta's up'ın kendi klavyesi hemen her kelimeyi şakır şakır yazıyordu.

Bunun gibi şimdilik gördüğüm birkaç küçük ama önemli bug'lar mevcut hala maalesef.

Bu arada;
Navifirm'de "content" isminde oldukça büyük dosyalar mevcut. Bu dosyalar isimlerinden de anlaşılacağı üzere "içerik dosyaları" Phoenix'le flash atarken alttaki "opsion" a basarak firmware dosyasındaki istenmeyen dosyalar silinebiliyor diye biliyorum. Bu "content" isimli ve opsiyonel olarak gelen devasa boyutlu bu dosyalarda ne var tam olarak?

İkinci sorum;
Phoenix ile flash atarken tüm dosyaları "Mark All" diyerek hepsini işaretliyor musunuz? Yoksa default olarak phoenix'in kendisinin OTOMATİK İŞARETLEDİĞİ ve bazılarını da işaretlemediği dosyaları indirmekmi doğru olan?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
hack yoksa ben yüklemem .çünkü rom patcher ile sesi artırıyorum yoksa ses yeterli gelmiyor bana.telefonum 701.deneyen var mı hack

fedakarlık yapacak arkadaş yok ki. İşini halledip kaçıyorlar. Noss_bar a tester lazım.

benderhomer

benderhomer

Üye
Güncellemeyi çekmelerine iyi bakıcam çünkü sinir hastası olmak istemiyorum. Daha stabil gelecek umuyorum. En azından sorun çıkmaz heralde.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

andreoni

Üye
tüh yükleyemedik kaçırdık valla. Hack içinde ben test ederdim de. Neyse beklemeye devam sabah ola hayrola

akondd

akondd

Üye
arkadaşlar 603 e güncelleme yapıyordum paketi indirdi yükleme yaparken telefonunuz ile uyumlu değil diye uyarı geldi şimdi de işleniyor diyo öylece kalıyo

andreoni

Üye
bizim güncelleme yapmaya çalıştığımızı görüyor mu acaba nokia :)

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
@
(\_. - .
./\......', NOKİA duvarına işeyip kaçtı... :)))

Üst Alt