kuzeypoyraz_22
Üye
google maps de düzelmiş
evet arkadaşım bi süreliğine açılıyo 5 saniye içinde bir daha açılmamak üzere kapanıyo
google maps de düzelmiş
Sensationa sor o nası hackliyor o zaman![]()
ben 40 sayfalarda söyledim yine söylüyorum 20 kasım ile 29 kasım 2012 arası yada 2013 ocak şubat mart en geç 15 nisana kadar gelcek beklemeyin beyler boşu boşuna

Her yerden denedim çıkmıyor çıkmıyor.... Nokia 701 güncelleme çıkmıyor... Bir fikriolan var mı... telefon üstündeki
yazılım güncellemelerinden *#0000# den ve suitten baktım yok....
Her yerden denedim çıkmıyor çıkmıyor.... Nokia 701 güncelleme çıkmıyor... Bir fikriolan var mı... telefon üstündeki
yazılım güncellemelerinden *#0000# den ve suitten baktım yok....
bizde antivirüs programını parçalar fw içinde olanları siler tekrar paketleriz öyle yükleriz olmazmı ?
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701
TAM ŞU AN 02.10.2012 SAAT 14:41 nokia destek hattından enes diye biri fp2 diye bir güncelleme olmadığını söyledi ben de telefondan kontrol ediyorum güncelleme yok diyor... Arkadaşlar biri ya da birileri alay mı ediyor yoksa bu güncelleme yok...
bişey diycem arkadaşlar. Bu yeni gelen widgetlerde saat metini seçince ekranda türkçe saat mi var yoksa ingilizcemi
bişey diycem arkadaşlar. Bu yeni gelen widgetlerde saat metini seçince ekranda türkçe saat mi var yoksa ingilizcemi
olacak o akadarkameradan videoya geçiş butonu iostan çalınmış
senin çalışma sonucunu bekliyorumolurda o işlemi yaptıktan sonra antivirüs yazılımına gerek yok,installserver.exe dosyası ve rom patcherla işimizi görürüz flashla.
müjdemin karşılığı olarak hack işlemini hal etmeni istiyorum