Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxWheel

MaxWheel

Üye
nokia suitte bulamayanlr ovi suite bi bkın olmadı telin kendinden guncelleyin fota da oluo 2.nesillerde bi bakın

gdb888

Üye
Her yerden denedim çıkmıyor çıkmıyor.... Nokia 701 güncelleme çıkmıyor... Bir fikriolan var mı... telefon üstündeki
yazılım güncellemelerinden *#0000# den ve suitten baktım yok....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ASC33
MaxWheel

MaxWheel

Üye
Her yerden denedim çıkmıyor çıkmıyor.... Nokia 701 güncelleme çıkmıyor... Bir fikriolan var mı... telefon üstündeki

hard format at ple dne blemicem bnde hic sıkıntı olmadı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya bu nokia illa iş çıkarıyor adama şimdi olacağından emin değilim 808 ile denedim olmadı dün gecede oturdum 5 gb uygulama yükledim şimdi yinemi flaş atacağım belki 700 veya 701 ile denesem olur diye düşünüyorum sanmıyorum ama belki yok arkadaş daha birşey yüklemeyecem :D

melgu

Üye
panik yapma bende önce gelmedi arada dene gün içinde gelir.

ASC33

ASC33

Üye
bizde antivirüs programını parçalar fw içinde olanları siler tekrar paketleriz öyle yükleriz olmazmı ?

olurda o işlemi yaptıktan sonra antivirüs yazılımına gerek yok,installserver.exe dosyası ve rom patcherla işimizi görürüz flashla.

ANIL

ANIL

Admin
Hayırlı olsun arkadaşlar :)

ASC33

ASC33

Üye
Yahu arkadaş delreceğim biri bir şey söylesin sevabına 112.010.1404 yüklü ve güncelleme yok diyor Nokia suite ile sizde nasıl görünüyor anlamadım bende mi bir sıkıntı var NOKİA 701

product code'na bak,eğer orjinal yazılım değilde telefonunda CFW' yüklüyse ondan görmüyor olabilir.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
bişey diycem arkadaşlar. Bu yeni gelen widgetlerde saat metini seçince ekranda türkçe saat mi var yoksa ingilizcemi

ASC33

ASC33

Üye
TAM ŞU AN 02.10.2012 SAAT 14:41 nokia destek hattından enes diye biri fp2 diye bir güncelleme olmadığını söyledi ben de telefondan kontrol ediyorum güncelleme yok diyor... Arkadaşlar biri ya da birileri alay mı ediyor yoksa bu güncelleme yok...

halt etmiş o enes!... telefondan görmemesinin nedeni orjinal yazılım kullanmaman olabilir,navifrmden indir.

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Microsoft 2.01 ve ajanda guncellemeside aynı anda gelmis bi bakın bn suanda indiriom

MaxipmaN

Üye
kameradan videoya geçiş butonu iostan çalınmış

MaxWheel

MaxWheel

Üye
Microsoft appsa bakan varmı bn indiriom fkt adil kullanımla 1 saat fln surcek ii mi bari

Ferzan

Ferzan

Üye
olurda o işlemi yaptıktan sonra antivirüs yazılımına gerek yok,installserver.exe dosyası ve rom patcherla işimizi görürüz flashla.
senin çalışma sonucunu bekliyorum :D müjdemin karşılığı olarak hack işlemini hal etmeni istiyorum :D

Üst Alt