Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

andreoni

Üye
Yeşil güncelleme ikonundan iyi haber 701 cihazınız en son güncellemelere sahip diyor.

Ancak *#0000# yaptıktan sonra gelen ekranda güncelleştirmeleri kontrol et dedim. İndir ekranı çıktı aşağıdaki bilgiler var bu mudur fp2?

İsim: SW update v.113.010.1506
Boyut: 21278 kB
Tür: Uygulama
Açıklama: Software update
Satıcı: NOKIA

Altta da Kabul et ve İptal butonları var.

FP2 bu mudur acep?

Ferzan

Ferzan

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sensation,dostum şu yenilikleri bizim için bir analiz etsen. :)
Edeceğim ama hemen değil daha yeni geldi kullanmam lazım :oke:
Belle Extra Buttons içinde güncelleme gerekecek.
Şu an sapıtıyor telefon sildim.
Yeşil güncelleme ikonundan iyi haber 701 cihazınız en son güncellemelere sahip diyor.

Ancak *#0000# yaptıktan sonra gelen ekranda güncelleştirmeleri kontrol et dedim. İndir ekranı çıktı aşağıdaki bilgiler var bu mudur fp2?

FP2 bu mudur acep?
Evet bu kurun.

Ferzan

Ferzan

Üye

FP2 bu mudur acep?
evet o yükleyeceksin işte

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonerrap

sonerrap

Üye
arkadaşlar telefonumda gözüküyo indiriyorum yeniden başlat diyorum tel acılıyo telefon güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün dio bi. bu sorunu nasıl cözücem yardım edermisiniz

andreoni

Üye
yeşil butondan güncelleme deneyip bulamayanlar için yükleme yolunu söylemiş oldum farketmeden :) faydalı bir bilgi olmuştur diye düşünüyorum :D hadi hayırlı olsun o zaman. Akşam yedeklerimi alıp hafızayı sıfırlayıp yaparım güncellememi paşalar gibi heytt bee.

kuzey.85

kuzey.85

Üye
Bendemi açılmıyor bibakin

Ferzan

Ferzan

Üye
arkadaşlar telefonumda gözüküyo indiriyorum yeniden başlat diyorum tel acılıyo telefon güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün dio bi. bu sorunu nasıl cözücem yardım edermisiniz
telefonu formatla sonra indirip yükle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öncelikle telde hack varsa kaldır öhle dene hack yoksa teli kapatıp aç

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Nihayet!! diyecegim fakat tam da telefonu esime verdim guncelleme cikti yauw:ağlarım: HTC Cha Cha ya kaldik iyi mi:vur

SheFy

SheFy

Üye
telefon cok hizlandi mukemmel bi guncelleme olmus :)

Ferzan

Ferzan

Üye
"meme4" adında bi arkadaş vardı göremiyorum onu güncelleme tarihini bilemedin malesef :ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: ASC33
okitox

okitox

Üye
"meme4" adında bi arkadaş vardı göremiyorum onu güncelleme tarihini bilemedin malesef :ehe:ehe:ehe

23-29 kasım olmazsa aralık ortası değilse en geç şubat mart veya nisan aylarına kadar tekrar uğrar bence :D:D:D:D

hehehhe

sonerrap

sonerrap

Üye
telimde hack falan yok sadece flaş ile efect saaat falan kurmuşdum onlarmı sorun yapıyo acıp kapattım gene aynı sorunu verdi :/

melgu

Üye
pin kodu ekranı bile güzel olmuş...

awdil

awdil

Üye
telimde hack falan yok sadece flaş ile efect saaat falan kurmuşdum onlarmı sorun yapıyo acıp kapattım gene aynı sorunu verdi :/

Aynı modlar bendede vardı hard ve soft format daha sonra dene.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye

Üst Alt