Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
her uygulamada arama kapatma tuşuyla çlkıyosun

Ferzan

Ferzan

Üye
akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar

- - - Eklendi - - -

nerdesiniz arkadaşlar
kırmızı no tuşu ile kameradan çıkış yapılıyor...

- - - Eklendi - - -

Ferzan'a çok çok teşekkürler,zaten bu yazılımıda en çok hakeden odur diye her zaman söylüyordum.

059g2p3 kardeşim. @Ferzan hayırlı olsun. :)
teşekkürler arkadaşlar hepimize hayırlı olsun ben çok beğendim tek keklime ile şahane olmuş :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
şimdi arkadaşlar fp2 yükleyenler. Bi yorum yapmiycakmı şöyle geniş çaplı. Pişman olmayız dimi fp2 yüklerken. fp1 i aramayız dimi. FERZAN umudumuz sensin. 3-5 resim at yahu bi yorum yap hele ne diyosun

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben 701 telefondan güncelleme yaptım.Kontrol edin

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
telden güncellemek istemiyorum. fp1 i wifi üzerinden yüklerken sim kart yeri bozuldu. Simkartımı birdaha görmedi. Başka sim kartları da olmadı. Teleserviste 1 ay durdu. İçi açıldı diye sattım. Şimdiki 701 im yeni. O yüzden wifi kullanmak istemiyorum. Gene başıma gelir diye korkuyorum. Naviden indirip flashliycam akşama

erhan14321

erhan14321

Üye
arkadaşlar ben 808 kullanıyorum nokıa belle fp2 güncelleme az önce telefondan yaptım çok ta muhteşem oldu telefonum.tşkrler nokıa..

awdil

awdil

Üye
telden güncellemek istemiyorum. fp1 i wifi üzerinden yüklerken sim kart yeri bozuldu. Simkartımı birdaha görmedi. Başka sim kartları da olmadı. Teleserviste 1 ay durdu. İçi açıldı diye sattım. Şimdiki 701 im yeni. O yüzden wifi kullanmak istemiyorum. Gene başıma gelir diye korkuyorum. Naviden indirip flashliycam akşama

test etmediğim bir yeri kalmadı gibi.klavye ve tuş kilidi muazzam.sen bilirsin lakin her haliyle fp1 den iyi bir sürüm bence.telefondan yazdığım için resim koyamıyorum.bu ara da yeni vidgetlerde gelmiş.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye

test etmediğim bir yeri kalmadı gibi.klavye ve tuş kilidi muazzam.sen bilirsin lakin her haliyle fp1 den iyi bir sürüm bence.telefondan yazdığım için resim koyamıyorum.bu ara da yeni vidgetlerde gelmiş.

sagol arkadaşım. Bişey sorcam tuş kilidini kaydırırken ses falan geliyomu. İphone gibi

Ferzan

Ferzan

Üye
şimdi arkadaşlar fp2 yükleyenler. Bi yorum yapmiycakmı şöyle geniş çaplı. Pişman olmayız dimi fp2 yüklerken. fp1 i aramayız dimi. FERZAN umudumuz sensin. 3-5 resim at yahu bi yorum yap hele ne diyosun
pişmanlık kelimesi söz konusu bile olamaz kamera mı desem tuş kilidimi desem klavyemi desem tek keklime arkadaşım harikaa !! hiç zaman kaybetmeden yükle derim ekran görüntüsü alamıyorum yoksa alırdım

• Beğen
Tepkiler: ASC33

kelooo

Üye
tarayıcı nasıl hızlanma varmı

yasiiin97

Üye
603 e yükledim ve muhteşem oldu kilid kodu ekranı güzel olmuş tuş kilidi ve klavye çok güzel ve galeri, müzik çalar süper fp2 tek kelimeyle harika

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
nokia haritalar 3.09 olmuş doğrumu yada çıkmış güncellemeye bi bakın

[h=2]Nokia uygulamaları ve servisleri nin altında[/h]

john453

Üye
603 e yükledim ve muhteşem oldu kilid kodu ekranı güzel olmuş tuş kilidi ve klavye çok güzel ve galeri, müzik çalar süper fp2 tek kelimeyle harika

Selamlar,
603'e nerden nasıl yüklediniz? Navifirm'de 603 için Türkiye FP2 yazılımı gözükmüyor henüz? Tüm ülkeler var nerdeyse ama Türkiye yok?

603 için FP2 yi cihazın kend üstündenmi güncellediniz acaba?

ky_nukro

Üye
603 bende gözükmüyor telde

ecomakli

Üye
arkadaşlar oviden görünmüyor .siz navi den mi yüklediniz

bilgehann1991

bilgehann1991

Üye
arkadaşlar navi de server "production external" seçiliyken 113.10.1506 güncellemesi gözüküyo

- - - Eklendi - - -

nokia 603 için yazmayı unutmuşum

- - - Eklendi - - -

şimdi nokia care seçiliykende gözüktü

andreoni

Üye
Bende güncelleme yok hala. Ekran görüntüsü olmadan inanmıycam :)

Üst Alt