kırmızı no tuşu ile kameradan çıkış yapılıyor...akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar
- - - Eklendi - - -
nerdesiniz arkadaşlar
Ferzan'a çok çok teşekkürler,zaten bu yazılımıda en çok hakeden odur diye her zaman söylüyordum.
teşekkürler arkadaşlar hepimize hayırlı olsun ben çok beğendim tek keklime ile şahane olmuş
059g2p3 kardeşim. @Ferzan hayırlı olsun.![]()

her uygulamada arama kapatma tuşuyla çlkıyosun
telden güncellemek istemiyorum. fp1 i wifi üzerinden yüklerken sim kart yeri bozuldu. Simkartımı birdaha görmedi. Başka sim kartları da olmadı. Teleserviste 1 ay durdu. İçi açıldı diye sattım. Şimdiki 701 im yeni. O yüzden wifi kullanmak istemiyorum. Gene başıma gelir diye korkuyorum. Naviden indirip flashliycam akşama
test etmediğim bir yeri kalmadı gibi.klavye ve tuş kilidi muazzam.sen bilirsin lakin her haliyle fp1 den iyi bir sürüm bence.telefondan yazdığım için resim koyamıyorum.bu ara da yeni vidgetlerde gelmiş.
pişmanlık kelimesi söz konusu bile olamaz kamera mı desem tuş kilidimi desem klavyemi desem tek keklime arkadaşım harikaa !! hiç zaman kaybetmeden yükle derim ekran görüntüsü alamıyorum yoksa alırdımşimdi arkadaşlar fp2 yükleyenler. Bi yorum yapmiycakmı şöyle geniş çaplı. Pişman olmayız dimi fp2 yüklerken. fp1 i aramayız dimi. FERZAN umudumuz sensin. 3-5 resim at yahu bi yorum yap hele ne diyosun
sagol arkadaşım. Bişey sorcam tuş kilidini kaydırırken ses falan geliyomu. İphone gibi
603 e yükledim ve muhteşem oldu kilid kodu ekranı güzel olmuş tuş kilidi ve klavye çok güzel ve galeri, müzik çalar süper fp2 tek kelimeyle harika
naviden indirdik evetarkadaşlar oviden görünmüyor .siz navi den mi yüklediniz