Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]
Sponsorlu Bağlantılar
sopcast91
Üye
nokia 603 e geldimi acaba?
ozcangoral
Üye
klavye müthiş.gerçekten çok kullanışlı... kaydırarak tuş kilidi açma da çok güzel, renkler gri olmuş.efektte çok güzel bence. kamera ayarları komple değişmiş güzel ama kameradan çıkış tuşu yok
kelooo
Üye
sensation ustadamızdada 700 vardı acaba onadamı gemedi 700ü olan arkadaşlar bi kontrol edebilirler mi
ozcangoral
Üye
evet an itibariyle navidedir dostlar.. 701 indiriyorum.
evet 700 içinde var 603 içinde gelmiş... gözümüz aydın..
Yigit Reyiz
Üye
keşke okul olmasaydıda şimdi 3e kadat nasıl beklicem
erollcelik
Üye
701 e yükleyen arkdşlar ekran görüntüsü yokmu?
andreoni
Üye
şu fp1 i tekrar yükleme konusu doğru mu arkadaşlar. Tel hackli de. Bende görünmüyor. Telefon 701
aliosman166
Üye
telefon üzerinden güncellenmiyor mu ya yazılım güncellemede yeni yazılım bulamadı ? Hack i de kapattım..
ASC33
Üye
Ferzan'a çok çok teşekkürler,zaten bu yazılımıda en çok hakeden odur diye her zaman söylüyordum.
SerseriGönlüm12
Üye
akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar
Arkadaşlar bendee 701 var nasil yüklenir ayrintili yazarmisiniz biz bilmeyenlerde yüklesin
SerseriGönlüm12
Üye
akadaşlar ben akşami bekliycem. Tel 701. Biraz resim koyun görelim. Kameradan çıkma tuş yokmuş doğrumu. Fp1 e nazaran nedir artıları elsileri. Yükleyen arkadaşlar yardimcı olsunlar