zamaninda anna belle derken bunlarin cok buyuklerini yasadik arkadaslar hatirlayanlar iyi bilir hatta insanlarin buyuzden aralari acildi birbirlerini kirdilar yani sabir hani forumda okadar konu var onlarla ilgilenin surekli guncellemeti dusunmeyin.benim Allahtan fp2 alacak bi cihazim yok belki bende bu duruma dusecektim gercekten biraz da komik duruyor.bunu kendinize yapmayin. Inanin guncelleme yayunlaninca yine ilk sizin haberiniz olacak. Ben hicbir guncellemeyi gununde yapmadim.hicbirsey de kacirmadim hatta karli ciktim.siz de lutfen biraz sabresin ortada verilmis tarih bile yok

Off 2013 mü ? Keşke hiç sızmasaydı ya bu ne :\
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.Bende Belle Fp1 var arada telefonu kapamaya yeltenirken kırmıza tuşa basıp kapat a tıkladığımda nasıl yaptığımı bilmiyorum ama %10 veya %83 diye bataryam gözüküyor.Buna nerden bakıldığını bilen varmı ?
arkadaş haklı![]()
hayır gelmiş olması gerekmiyor çünkü daha gelmedi kısa bir süre yayında kaldı ve kaldırıldı henüz tekrar yayınlanmadı...ben 808 kulanıyorum nokia suitte gunceleme gelmemş dior gelmesi gerekmiyomuydu 808e arkadaşlar
ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.
ben sırf fp2 yi klavye ve bluetooth ta sis ve jar gönderme olayı olduğu için istiyorum. tuş kilidi ve kamera ara yüzü 603,700,701 de pureview olmadığı için pek bi artısı olmayacak.
bu fotoğrafı senmi çektin yoksa bi yerden alıntı mıarkadaşlar 808 için navifirmde fp2 yine gelmiş ama 3 adet çin varyantı var sadece.
[/URL] Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/IMG]