Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

amedli2117

amedli2117

Üye
tamam tamam girdim valla

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Heyecanınızı artırmak için kendi telefonumdan birkaç tane resim atıyım size :)
Buyrun link:

Yazılım ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, gelelim çok beğendiğim, eksik bulduğum ve düzeltilmesi gereken yerlere..
İlk olarak kilit ekranı.
Gerek mesaj geldiğinde mesajlara kolay erişim, gerek cevapsız arama geldiğinde numaraya hızlı erişim, gerekse mesajı gönderen veya arayan kişinin ismini direk olarak kilit ekranı üzerinde görme çok iyi düşünülmüş. Eksiz-Hata yok. Muazzam diyebilrim :)

İkinci olarak klavye.
inanın, mesaj yazarken genelde sadece 2 harf yazıyorum ve gerisini klavye tahmininden giriyorum. bu yazma hızını inanılmaz derecede artırıyor. gerçekten çok iyi :)

Üçüncü olarak tarayıcı.
Hızda artış var, html5test puanı artmış, yani tarayıcı geliştirilmiş. Bence düzeltilmesi gereken çok ama çok önemli birşey var, bu da geçmiş çoğaldığında adres çubuğuna adres yazarken falan takılma yaşanması. Bence çok önemli bir sorun bu, FP2'de düzeltilmemiş gibi görünüyor. Umarım ilerleyen günlerde bunun için de bir çalışma yapılır.

Galeri.
Açılma hızı oldukça iyi. Resimlerin megapiksellerini, boyutlarını, ve linkte görebileceğiniz gibi birçok derin ayrıntıyı galeriden görebiliyoruz artık. Nfc ile denemedim ama galiba hala dosya seçip gönderme işi yok bu galeride, o da x-plore'ye kalıyor artık :)

Daha aklıma gelmeyen çok şey vardır tabiki, haa unutmadan. Şarj konusunda gerçekten çok ama çok iyi bir geliştirme yapılmış gibi.
Bana şarjım 1 gün yetmezdi normalde, ama şuan yetiyor :)

Heyecanla beklemeye devam edin :)
DOstum verdiğin bilgiler çok güzel heycanlandırıyor insanı ama cıkmıyor bu velet :)

amedli2117

amedli2117

Üye
hani 603 için yok boşuna umutlandırdınız beni:kotu:
808 için bile fp2 yok..

caglar b

caglar b

Üye
Heyecanınızı artırmak için kendi telefonumdan birkaç tane resim atıyım size :)
Buyrun link:

Yazılım ilk çıktığı günden beri kullanıyorum, gelelim çok beğendiğim, eksik bulduğum ve düzeltilmesi gereken yerlere..
İlk olarak kilit ekranı.
Gerek mesaj geldiğinde mesajlara kolay erişim, gerek cevapsız arama geldiğinde numaraya hızlı erişim, gerekse mesajı gönderen veya arayan kişinin ismini direk olarak kilit ekranı üzerinde görme çok iyi düşünülmüş. Eksiz-Hata yok. Muazzam diyebilrim :)

İkinci olarak klavye.
inanın, mesaj yazarken genelde sadece 2 harf yazıyorum ve gerisini klavye tahmininden giriyorum. bu yazma hızını inanılmaz derecede artırıyor. gerçekten çok iyi :)

Üçüncü olarak tarayıcı.
Hızda artış var, html5test puanı artmış, yani tarayıcı geliştirilmiş. Bence düzeltilmesi gereken çok ama çok önemli birşey var, bu da geçmiş çoğaldığında adres çubuğuna adres yazarken falan takılma yaşanması. Bence çok önemli bir sorun bu, FP2'de düzeltilmemiş gibi görünüyor. Umarım ilerleyen günlerde bunun için de bir çalışma yapılır.

Galeri.
Açılma hızı oldukça iyi. Resimlerin megapiksellerini, boyutlarını, ve linkte görebileceğiniz gibi birçok derin ayrıntıyı galeriden görebiliyoruz artık. Nfc ile denemedim ama galiba hala dosya seçip gönderme işi yok bu galeride, o da x-plore'ye kalıyor artık :)

Daha aklıma gelmeyen çok şey vardır tabiki, haa unutmadan. Şarj konusunda gerçekten çok ama çok iyi bir geliştirme yapılmış gibi.
Bana şarjım 1 gün yetmezdi normalde, ama şuan yetiyor :)

Heyecanla beklemeye devam edin :)

saol kardeş en azından bir fikrimiz oldu

uurbyrkdr

Üye
bekle bekle bilgisayar başında pas tuttum belime ağrılar girdi genç yaşta kendimi 80'lik dede hissetmeye başladım

Nokia bu tür güncelleme konularında her zaman üst segment kullanıcılarını 18 delikanlı yapmıştır, diğerleri hep beklemeye mahkum 80'lik dede olmuştur :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
ah ulan ahhhh

- - - Eklendi - - -

ah ki ah

- - - Eklendi - - -

off offfffffffffff

- - - Eklendi - - -

hadi be nokia
niye bize yokia

ID68

Üye
yemin ederim o fp2 videosu sızdırıldığından beri bu güncellemeyi bekliyoruz ya..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yalnız bu fp2 kullanan arkadaşlar extra buttons sorun olmuyormu :hmmm

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
ASC33

ASC33

Üye
Nokia bu işi biliyor diyoruz kimse inanmıyor;baksanıza sanki hepimiz yeni telefon alacakmışız gibi heyecan yapıyoruz,adamlar anna,belle,donna,yok feature pack 1 fp2 gibi isimler takıp olayın rengini değiştiriyor,halbuki "update" dese bu kadar heyecan olmıyacak.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Denemedim, kullanmıyorum ben onu :sarıl:

ben kullanıyorum hemde dörtlüsünü kısayol aşkı var bende benim telefonum çok pratiktir mesela istediğim herşeye tek dokunuşla ulaşırım ekranlarım falan doludur hep özellikle extra buttons favori uygulamam ama fp2'de sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum zaten benim telefonuma gelmeyecek ama cfw ile çalarım bazı özelliklerini lite sürüm gelsinde:)

benderhomer

benderhomer

Üye
arkadaşlar bu sabah nokia müşteri temsilciliğinden aradılar. Dünkü mailime cevap olarak. 603 telefonuma ne zaman fp2 güncellemesi gelecek demiştim. konuştuğum kişi bana henüz belli olmadığını bi kaç günde bir kontrol etmem gerektiğini söyledi

mah23442344

Üye

ben kullanıyorum hemde dörtlüsünü kısayol aşkı var bende benim telefonum çok pratiktir mesela istediğim herşeye tek dokunuşla ulaşırım ekranlarım falan doludur hep özellikle extra buttons favori uygulamam ama fp2'de sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum zaten benim telefonuma gelmeyecek ama cfw ile çalarım bazı özelliklerini lite sürüm gelsinde:)

abi sen ekran larını paylaşsana merak ettim :D

uurbyrkdr

Üye

signed link verirsen deneyebilirim?

Üst Alt