Nokia Belle FP2 (113.010.150x) Yeniden Çıktı! [603, 700, 701 ve 808 PureView]

Sponsorlu Bağlantılar

amedli2117

amedli2117

Üye
punisher123

Operatör sürümleri sanırım şu Operatörlerin kontratlı sattığı özel cihazlar,İçinde operatöre ait uygulamalar fln oluyor.

anladım mesela oradan birini indirdiğimiz zaman telefon sadece bir operatör hattı ile çalışacak öyle mi
yok ben öyle olduğunu zannetmiyorum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Hayır Her Türlü Operatör Çalışıyo Sadece Reklam Var

- - - Eklendi - - -

Telefonu Açaker Nokia Yazıyo Sonra Tokalaşıyolar ya El Sıkışıyolar Son T Mobile Falan Yazı Bide Kapatırken O Kadar

:evet: anladım teşekkür ederim :)

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
FP2 Çıksada Operatör Sürümünden Kurtulsam yaw :d

amedli2117

amedli2117

Üye
nokia suite günceleme servisi yaıt vrmiyor sizdede böylemi ki?

anilakbay

Üye
nokia suite günceleme servisi yaıt vrmiyor sizdede böylemi ki?

Bende de aynı şekilde yaklaşık 6,7 dk oldu güncellemeler denetleniyor diyor sonuç yok. Bir hareketlenmemi var acaba sunucularda :)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Nokia Developer bölümünde Remote Device Access diye birşey var, belki bilenleriniz vardır bilgisayarınızdan Nokia'nın Finlandiya'daki merkezinde bulunan telefonlara bağlanıp o telefonları test edebiliyorsunuz. Ben birkaç gündür sürekli takip ediyorum Nokia'nın sayfasını ve bu akşam kullanılabilir telefonlar listesinde normalde 6-7 tane filan Nokia 603,700 ve 701 olması gerekirken, sadece 1 tane Nokia 700 ve 7 tanede Nokia 808 Pureview var. Şuan orda gözükmeyen telefonlar acaba Belle FP2 güncellemesi mi alıyor?
Buyrun sizde bakabilirsiniz: (nokia üyeliği isteyebilir)

• Beğen
Tepkiler: vg_engin
legend5858

legend5858

Üye
Elimizde olan da gitti iyi mi :D :D :D

benderhomer

benderhomer

Üye
ben telefondan yazılım güncellemeye girince bağlantı kurup bakamıyor ne 3g ile ne de wifi ile? sebebi nedir?

amedli2117

amedli2117

Üye
nokia suite'de aynı durumda hizmete bağlanılamıyor deniliyor bilemedim sevinsem mi üzülsem mi gelecek diye sevinmek istiyorum ya gelmezse diyede üzülüyorum:dry:

• Beğen
Tepkiler: benderhomer
realplayer2

realplayer2

Üye
ben şu an cihaz üzerinden baktım sadece microsoft apps var.

sefaturut

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak navifirmi açtığımıda hızlı şekilde telefon listesi ve sürüm numaraları gelebiliyo bende şüpheye düşüyorum üstte clear local cache var yeniliyo gibi oraya basmam gereklimi yoksa güncelleme gelince ototmatik görünürmü?

amedli2117

amedli2117

Üye
peki bizimkisi neden bakmıyor acaba merak ettim şimdi:hmmm

realplayer2

realplayer2

Üye
valla bilmiyorum can dostum *#0000# ile de baktım bişi yok.

• Beğen
Tepkiler: amedli2117
amedli2117

amedli2117

Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak navifirmi açtığımıda hızlı şekilde telefon listesi ve sürüm numaraları gelebiliyo bende şüpheye düşüyorum üstte clear local cache var yeniliyo gibi oraya basmam gereklimi yoksa güncelleme gelince ototmatik görünürmü?
yanlış olmazsam otomatik olarak görünüyor clear local cache tarama verilerini temizliyor sanırım

benderhomer

benderhomer

Üye
nokia suitte sadece microsoft apps var bende..

caglar b

caglar b

Üye
vay be amma aksiyonlu geliyo bu fp2 :ehe:

• Beğen
Tepkiler: amedli2117

FRAPSDH

Üye
Efsane geri döndü desenize , nokia bir yanda wp8 etkinliği yapıyor diğer yanda fp2 sızdırılıyor. Buralara uğramayalı güzel gelişmeler olmuş :D Videolardan gördüğün kadarıyla görsellik artmış ve telefon daha hızlı tepki veriyor. Galerinin açılma hızı beni benden aldı. 4 Çekirdek telefonlar bile galeriyi bu hızda açamıyor :D

Üst Alt